Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:42, 2. 3. 2017.

| Politika

Vranjski socijalisti pozivaju članstvo na Vučićev miting

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
1 sps vranje 1 foto i.m.
Vranjski SPS poziva na Vučićev miting; foto: I.M.

Iako na lokalnom nivou vlada veliki animozitet među pristalicama vladajuće SNS i opozicionog SPS, vranjski socijalisti pozvali su svoje članstvo i simpatizere da u što većem broju dođu na današnji miting Aleksandra Vučića, zajedničkog predsedničkog kandidata ovih stranaka.

Socijalisti su članstvo i simpatizere na miting "kako bi svi skupa otišli u Sportsku halu i dali podršku zajedničkom kandidatu za predsednika Republike Srbije Aleksandru Vučiću“.

U svom pozivu vranjski socijalisti naglašavaju da su uvek do sada bili okosnica svih aktivnosti SPS-a.

Kao nebrojano puta do sada kada su socijalisti Vranja bili okosnica i udarna podrška našem predsedniku Dačiću, tako i ovoga puta, sve vas pozivamo da u što većem broju i zajedničkim snagama damo podršku mudroj i državničkoj politici našeg predsednika da istraje u borbi za očuvanje državnog integriteta i suvereniteta – navodi se u saopštenju SPS-a.

Socijalisti dalje objašnjavaju da je odlukama Glavnog odbora SPS i stavovima ivice Dačića, nedvosmisleno data podrška zajedničkom kandidatu.

To nas sve obavezuje da budemo odgovorni i disciplinovani, kao i uvek do sada, dostojni politike koju vodi naš predsednik Dačić i svojom snagom, znanjem i umećem se stavimo u službu građana i interesa Vranja i države Srbije – navode socijalisti.

Takođe podsećaju da je "u najtežim trenucima političke istorije gradske organizacije SPS Vranje, Ivica Dačić je uvek bio uz njih".

Podsećamo da se danas u Hali sportova u Vranju održava prvi izborni miting zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića kome će prisustvovati i predsednik SPS-a Ivica Dačić sa rukovodstvom partije.

Ovo je prvi put nakon aprilskih izbora da će se socijalisti i naprednjaci, među kojima vlada veliki animozitet, naći "na istoj strani“.

 Inače, i gradske organizacije SDPS-a i Jedinstvene Srbije pozivaju svoje pristalice da se pridruže mitingu jer se, između ostalog, najavljuje dolazak Rasima Ljajića i Dragana Markovića Palme.


Tabla "Dobro došli u Vranje" prelepljena Vučićevim sloganima

U Vranju se poslednjih dana aktivno radi na sređivanju, čišćenju i ulepšavanju grada pred dolazak aktuelnog premijera i kandidata Aleksandra Vučića.

Ipak, ono što je iznerviralo mnoge Vranjance je to što je prepoznatljiva tabla na kojoj godinama unazad piše "Dobro došli u Vranje“ prelepljena izbornim sloganom kampanje Aleksandra Vučića.


Vučić u Vranju i kao premijer i kao predsednički kandidat

Kako je ranije lično Aleksandar Vučić govorio, kampanjom će se baviti van radnog vremena.

On danas dolazi u Vranje u ulozi premijera gde će, kako je najavljeno iz Vlade Srbije, danas u 15 sati otvoriti rekonstruisanu i modernizovanu o deonicu pruge između Niša i Preševa.

Ali premijer ostaje u Vranju i posle radnog vremena, jer će u 18 sati kao predsednički kandidat učestvovati na mitingu u vranjskoj Hali sportova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bidza

    16:21 // 2. 3. 2017.

    Vucic za parttrijaha SPC. !

  • Овца за шишање

    16:05 // 2. 3. 2017.

    Ал' ће у Врање да буде ЛАГАЊЕ!

  • Joka

    15:57 // 2. 3. 2017.

    Koliko juče je rekao da nije u izbornoj kampanji a da su drugi 6 meseci. Predizborni skup u vranju je pripreman odavno kao prvi AV, kao i spot. Sve je planirao unapred ,kao i današnje rasopisivanje izbora i 2.4. kao dan izbora. Opasni igrači, gori i od Miloševića. Kako će sada da radi 23h kada od 15:30h vodi kampanju. Znači Srbija će opet trpeti...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: