Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:09, 16. 7. 2016.

| Politika

Vrh SNS se ogradio od Bulatovićeve izjave o Lombrozovoj teoriji

Autor:Blagojevic PredragIzvor:Politika, Južne vesti
Aleksandar Vučić SNS
Neko to od gore vidi sve; Aleksandar Vučić, foto: SNS

Reagujući na izjavu novog gradonačelnika Niša Darka Bulatovića da svoje saradnike bira po njihovom izgledu, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da partija "ne želi da ima ništa sa izjavama tog tipa".

Darko Glišić Nadam se da se Bulatović šalio, inače... ; Darko Glišić, foto: SNSU neuobičajeno oštroj reakciji vrha partije, koju prenosi današnja Politika, Glišić je rekao da "stranka ne stoji iza takvih izjava" i "ne želi da ima ništa" sa njima.

Nadam se da se moj imenjak samo našalio kada je to rekao, a ukoliko to nije slučaj onda ćemo imati vrlo ozbiljan razgovor tim povodom unutar stranke - izjavio je Glišić za Politiku.

Koliko je bure i u Beogradu izazvala izjava novog gradonačelnika Niša govori deo uvodni teksta "SNS ne stoji iza Lobrzove teorije" tradicionalno umerene Politike.

Verovatno nikome među naprednjacima nije prijatno kada čuje da se na čelu trećeg grada po veličini u Srbiji nalazi čovek koji kaže da je zastupnik kontroverzne Lombrozove teorije strukture ličnosti i da mu je vizuelni izgled prilikom izbora saradnika „prilično bitan” - piše u tekstu.

Podsetimo, samo dan nakon što je izabran za gradonačelnika Niša Darko Bulatović je rekao da je "zastupnik Lombrozove teorije strukture ličnosti", po kojoj svoje saradnike bira po njihovom fizičkom izgledu.

Zastupnik sam i Lombrozove teorije strukture ličnosti na osnovu fizičkog izgleda i uzimam nekoliko parametara koji bi mi se uklopili. Da kažem, eto taj vizuelni je prilično bitan - rekao je Bulatović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • M.M

    22:03 // 18. 7. 2016.

    Jadan univerzitet I grad ako ce ovaj od rektora Antica da trazi nekog sa elektronskog fakulteta ko ce da mu bude savetnik. Propast. Mukoooooooooo!!!!!!!! Gde da bezimo?

  • Marko

    13:54 // 18. 7. 2016.

    Naravno da SNS ne želi da ima bilo šta sa takvim izjavama, i da se u SNS-u kadrovi ne biraju prema izgledu. Kadrovi se biraju isključivo po kriterijumu ulizivanja vrhovnom šefu, a veoma cenjena veština je i sklapanje prstiju po Vučiću.

  • Durlan

    12:13 // 18. 7. 2016.

    Nis=Titanik

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: