Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:36, 14. 2. 2014.

| Politika

Vučić: Biće teško, nemam mnogo dobrih vesti

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, Blic
vucic3.JPG
Aleksandar Vučić na mitingu u NIšu, foto: Vanja Keser

Na prvom predizbornom mitingu Srpske napredne stranke u Nišu, njen predsednik Aleksandar Vučić rekao je da su promene započete pre godinu i po dana, ali da u budućnosti neće biti lako.

Prvi čovek SNS-a na mitingu u Nišu obraćao se, kako je rekao, i onima koji će glasati za njegovu stranku i onima koji neće.

Poručio je da nije došao da se udvara nikome i da nema puno dobrih vesti za budućnost.

- Ne mogu da obećavam med i mleko, očekuju nas teške i bolne reforme, ali na kraju ove godine, i početkom naredne građani Srbije će ugledati svetlo na kraju tunela. Ne želim da kukam, već da se borim i rešavam probleme - rekao je Vučić.

sns Hala "Čair" ispunjena do poslednjeg mesta, foto: Vanja KeserNiška hala “Čair” je bila puna simpatizera koji su u NIš stizali autobusima, a neki od njih su ostali ispred hale gde je bio postavljen i video bim.

Tokom svog obraćanja pristalicama SNS-a, Vučić je rekao da je korupcija uzela maha i da mu nije teško da prizna da su u prethodnom periodu, on i njegove stranačke kolege, kao političari, pravili greške.

- Ali, pre godinu i po dana, počeli smo snažno, nestrpljivo, ozbiljno i odgovorno da menjamo stvari u Srbiji. To nije bilo lako, i tek neće biti lako - naglasio je Vučić.

ljajic Koalicioni partner Rasim Ljajić, foto: Vanja KeserNa skupu su govorili i visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović, koja je poručila da na sledećim izborima narod bira da li da Vladu Srbije vodi Vučić ili Mišković. Podršku za govornicom su dali i lideri koalicionih stranaka Rasim Ljajić iz SDPS-a, Velimir Ilić iz Nove Srbije, kao i Milija Miletić iz Ujedinjene seljačke stranke.

Prisutnima u niškoj hali “Čair” obratio se i prvi čovek niškog SNS-a i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.


Vučić pomenuo Vuka

Na početku svog izlaganja, lider SNS-a, izjavio je saučešće porodici nedavno ubijenog Vuka Stoiljkovića.

- Večeras stojim pred vama u Nišu, gradu u kojem je pre dve večeri ubijen jedan divan mlad čovek, Vuk Stoiljković. Uz saučešće porodici obećavam da će pravda stići one koji su taj zločin počinili - rekao je Vučić.

On je Nišlijama zahvalio što su pokazali, protestujući zbog tog zločina, da imaju savest veliku kao nebo i što "neće da dozvole da normalna i pristojna Srbija bude poražena".


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bojan I.

    02:07 // 3. 3. 2014.

    Vucicu, nemam ni ja lepe vesto za tebe. Gubis izbore. To sto si malo bio na vlasti, tolko ti bilo.

  • gagi

    16:15 // 19. 2. 2014.

    Vučić pokazuje veliku energiju i odabrao je odličnog koalicinog partnera u SDP-u i Rasim Ljajiću. To je jedan od retkih političkih opcija u Srbiji koja je pokazala nešto što nije demagogija, već rad.

  • Milivoje Peric

    20:15 // 17. 2. 2014.

    Vucicu, mani se demagogije, penzioneri znaju ko u ovoj zemlji jedini ispunjava predizborna obecanja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: