Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:54, 18. 12. 2017.

| Politika

Vučić: “Južne vesti” da nas kritikuju sve jače, da budemo još bolji

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
Vučić
"Želimo da ta kritika bude uvek sve žešća, sve snažnija, sve jača, da bismo mi mogli da budemo još bolji"; foto: Vanja Keser

Prilikom obilaska fabrike Cumtobel koja se gradi u Nišu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovorajući na pitanja, poručio novinarima Južnih vesti da ubuduće kritikuju Srpsku naprednu stranku “sve žešće, snažnije i sve jače”, da bi mogli da budu još bolji.

Vučić je na pitanje da li će i kada biti unutarstranačkih izbora u SNS-u, novinaru odgovorio kontra pitanjem - da li je iz Južnih vesti. Uz opasku da nije vreme da se govori o tome i da bi on da govori o rezultatima, Vučić je posavetovao redakciju kako ubuduće treba da radi.

Razumem ja vašu potrebu i mnogo vam hvala što uvek napadate našu stranku, zato što je time pravite da uvek bude mnogo bolja, za razliku od svih drugih koji uglavnom ne rade ništa i nemaju nikakve aktivnosti, pa nisu nikome ni zanimljivi. Želimo da ta kritika bude uvek sve žešća, sve snažnija, sve jača, da bismo mi mogli da budemo još bolji - rekao je Vučić.

On je naveo i da uprkos svemu, kada svaki čovek u Nišu otvori prozor, bilo da voli ili ne voli SNS, “vidi ogromne promene” i vidi drastičnu razliku. Rekao je da je to zato što se danas radi i napreduje u Nišu i da su to stvari koje su dobre.

Sve ono što nije moglo da bude urađeno za vreme onih koje vi podržavate na različite načine - poručio je redakciji Vučić.

Podsetimo, predsednik Vučić juče je obilazio radove na izgradnji fabrike Cumtobel u Nišu i zahvalio je Bogu što su dali subvencije, jer bi "mercedes u oblasti LED rasvete", otišao negde drugde. Osim ove fabrike koja bi trebalo da počne sa radom krajem maja 2018. godine, on je zajedno sa Vladom Srbije na čelu sa Anom Brnabić, otvorio novi Klinički centar. Na otvaranje je, osim brojnih zvanica, došlo i više od 50 autobusa sa juga Srbije i iz drugih krajeva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djuram

    17:58 // 18. 12. 2017.

    Sram te bilo Vucicu.Dzunica,Kacara,Gordanu,Bratimira,direktorku Transfuzije....pa nisu ih juzne vesti tu postavile nego ti i tvoji kadrovi.

  • Mattaya(mutant)

    17:31 // 18. 12. 2017.

    Oni koji kritikuju potrebni su onima na vlasti samo sto od njihove kritike obicno drugi ima korist i izvlaci pouku, a oni obicno ostaju nezadovoljni.

  • Naissus

    15:16 // 18. 12. 2017.

    Odvlačenje pažnje uvek je bilo u modi, pa zato ....

    Kad ja otvorim prozor, prvo što ugledam je deponija smeća koja tu nije bila "za vreme onih podržavanih na razlićite načine". Ne kažem da sam merilo nečega, samo kažem da takvih u Nišu ima mnogo gospodine predsedniče

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: