Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:19, 22. 3. 2017.

| Politika

Vučić: Opozicija blizu uspeha, izađite na glasanje

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
vucic
Vučić u niškoj hali "Čair"; foto: Vanja Keser

Predsenički kandidat Srpske napredne stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić je, obraćajući se građanima u niškoj hali "Čair", kazao da su glasači u Srbiji podeljeni i da su opozicioni kandidati "blizu uspeha". Zato je pozvao svoje glasače da izađu na izbore. 

Vučić je rekao da će, ukoliko pobedi bilo ko osim njega, "Srbija ponovo biti na putu propasti". Zato je pozvao pristalice da izađu i glasaju za njega, ali da "ne mrze protivničke kandidate koji uporno napadaju njegovu politiku". Ipak je priznao da bi izborni rezultati mogli da budu neizvesni. Vučić pozdravlja pristalice "Evropski put i Rusija"; Foto: Vanja Keser

Nerešeno je protv njih, oni su blizu uspeha, a mi ćemo se, ukoliko pobede vratiti na put propasti Srbije, ako ne izađete svi na izbore - poručio je Vučić.

On je istakao i da mnogi koji su vodili Srbiju, od Tita do Tadića, "nisu valjali građanima", kao i da on sam ne traži podršku, ali smatra da je njegova politika "dobra za budućnost dece" i da zbog toga građani treba da glasaju za njega. 

Znam da se u Srbiji teško živi, ali su za to krivi oni koji su je pre mene uništili - kazao je. 

On je podsetio da je strateški cilj politike SNS-a Evropska unija, ali  da "nisu zabili nož u leđa našim tradicionalnim prijateljima Rusima". Takođe je dodao i da je spreman da čuje i drugačije mišljenje, uprkos tome što je sa mitinga ubrzo izbačen građanin koji je vikao "gladni smo"

Okupljenima na mitingu obratio se i lider socijalista Ivica Dačić, koji je kazao da su "političke razlike nepotrebne" i da podržava Vučića kao predsedničkog kandidata. 

Mitingu su, osim niških funkcionera vladajuće partije, prisustvovali i mnogi ministri Vlade Srbije. Međutim, za govornicom nije bio niko iz lokalnog SNS-a. 


Autobusi iz cele Srbije u Nišu

Autobusi SNS Pristalice dovozili autobusima; Foto: JVOsim što je Ulica 9. brigade kod hale "Čair" bila zatvorena od jutros, glavne niške saobraćajnice bile su blokirane i zbog mnogo autobusa koji su iz čitave Srbije stigli u Niš. 

Oni su, trubeći, dovozili članove i simpatizere SNS-a na miting, pa je niška sportska hala bila skoro popunjena pristalicama koji su nosili zastave i transparente kao podršku Vučiću. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dosta je bilo

    09:17 // 24. 3. 2017.

    Slepci nam vredjaju inteligenciju....

  • Sns nekada

    17:46 // 23. 3. 2017.

    Kada vidim tvoje kadrove na lokalu,kada vidim kako zivim,nikada vise za tebe Vucicu.

  • Cujte Srbi

    12:13 // 23. 3. 2017.

    Jug Srbije mora da bude spreman za vanredne parlamentarne izbore.Ako moza Palma u Svetozarevu,Velja i Bosko u Cacku,Canak u N.Sadu,Rasim u Pazaru,zasto Nis ne bi bio centar pokrata mladih za za lepsu buducnost juga Srbije.Dakle Nis,Pirot,Leskovac,Vranje i Prokuplje siguran sam da bi obezbedio dovoljan broj glasova/poslanika/da moze imati u Skupstini Srbije uticaj odnosno politicku snagu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: