Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:30, 24. 2. 2020.

| Politika

Vučić: "Završni miting SNS-a biće u Nišu"

Autor:Lj. J.Izvor:Južne vesti
Vučić Dan se
Vučić kaže da je u Nišu lično otvorio šest fabrika u kojima radi skoro 10.000 ljudi; foto: JV / Vanja Keser

Koliko mu je stalo do Niša govori podatak da će u ovom gradu biti završni miting Sprske napredne stranke pred izbore, izjavio je predsednik te stranke Aleksandar Vučić na proširenoj sednici Glavnog odbora. Takođe je najavio i da će završno gostovanje pred kamerama imati na Belamiju ili nekoj drugoj niškoj televiziji, a poručio je članovima SNS-a da "uđu u svako selo i kuću i razgovaraju sa narodom i prave mrežu tzv. kapilarnih glasova".

Zato što je, prema Vučićevim rečima, mnogo urađeno u Nišu, ovaj grad imaće tu čast da bude domaćin završnog mitinga SNS-a.

Završni miting ćemo imati u Nišu. Toliko mi je stalo do Niša - rekao je Vučić.

Samo u Nišu, prema njegovoj računici i rečima, "lično je otvorio šest fabrika u kojima radi skoro 10.000 ljudi". Takođe, predsednik SNS-a je najavio da će "završno gostovanje imati na TV Belami ili nekoj drugoj niškoj televiziji".

Napravite izborne štabove ne samo na mesnim i opštinskim odborima, kako bi posetili svaku kuću i zgradu. Nemojte da tražite samo da idete po nacionalnim i regionalnim televizijama - dodaje Vučić.

vučić Vučić kaže da će završni intervju imati na nekoj niškoj televiziji; foto: Vanja Keser

Članovima svoje strane je poručio da "na kritike imaju zadatak da prave mrežu tzv. kapilarnih glasova, što je posao stranke". A lokalnim funkcionerima partije je poručio da rade na saradnji sa partnerima.

Da se ne ponašaju bahato i ne govore „ne dajemo toliko, daćemo ovoliko“ i da se zapitaju koliko bi glasova oni dobili da slučajno nema drugih u stranci - dodao je Vučić.

Podsetimo, Vučić bi trebalo, prema rečima Dragane Sotirovski, članice Glavnog odbora stranke, i da odluči ko je kandidat za prvog čoveka Niša.

Podsetimo, izbori za lokalni parlament trebalo bi da se održe krajem aprila, a učestvovanje u izbornoj trci u Nišu, pored naprednjaka, najavili su u koalicija “Niš, moj grad”, koja će izaći na zajedničkoj listi sa grupom “Niš, moj grad” i Koalicijom za Niš.

Listu će imati i socijalisti, kao i nekadašnji naprednjaci Bojan Avramović i Vladica Đurđanović, sada u Pokretu “Ne damo Niš”.

Stranke okupljene u Savezu za Srbiju najavile su bojkot.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    15:37 // 27. 2. 2020.

    Dodji, dodji...

  • Bora

    20:38 // 26. 2. 2020.

    Poštovani gospodin predsednik zna da je za nišku ekonomiju najbolje kad sa njim dođu autobusi puni nišlija starosedelaca dobrovoljaca da svesrdačno podrže njegov govor i milu nam domovinu Srbiju pijući kafu u, od bine, udaljenim kafićima a ne tamo neki uspešni aerodrom. Dobrodošli nam gospodine predsedniče... aj zdravo i živela Srbija!

  • Naissus

    15:07 // 25. 2. 2020.

    Dodji, dodji, mi i 'ocemo da dodjes. Samo, nismo sigurni da ces i da odes

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: