Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:17, 3. 9. 2019.

| Politika

Vučić danas u Medveđi kao predsednik stranke, u Leskovcu kao predsednik države

Autor:A. KostićIzvor:Južne vesti
Aleksandar Vucic foto Aleksandar Kostic Juzne vesti
Vučić obilazi srpski Mančester; foto: A.K.

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke danas će, uoči vanrednih lokalnih izbora, biti na mitingu u Medveđi, odakle dolazi iz Leskovca, odnosno zvanične posete najavljene iz Predsedništva.

Miting u Medveđi, kako za Južne vesti kaže predsednik Opštine Nebojša Arsić, održava se u Hali sportova od 18 sati.

Ono što zasad mogu da kažem je da ćemo na mitingu govoriti predsednik Vučić i ja na predstavljanju liste - kratko je prokomentarisao Arsić.

Naprednjaci u Medveđi izlaze na zajedničkoj listi sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom “Aleksandar Vučić - Zato što volimo Medveđu”, a za lokalne izbore 8. septembra predato je i proglašeno ukupno 6 listi.


U Leskovcu kao predsednik države

Prema objavljenom protokolu, u 16 sati na gradskom stadionu u Leskovcu Vučić će prisustvovati prezentaciji budućeg izgleda stadiona "Dubočica", a potom će obići radove na rekonstrukciji Opšte bolnice u tom gradu.

Kako je ranije najavljeno, u izgradnju stadiona u Leskovcu biće uloženo 16 miliona evra, urađen je plan detaljne regulacije, a sa realizacijom projekta trebalo bi krenuti do kraja godine. Rekonstrukciju leskovačkog stadiona Vučić je inače najavio još prošle godine.

U planu je i obilazak Opšte bolnice, gde je u toku rekonstrukcija vredna oko 15 miliona evra, a radovi bi trebalo da traju oko 3 godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Graje

    21:43 // 3. 9. 2019.

    Aleksandar Vučić se snažno bori za razvoj naše države i svoga naroda.

  • Djunta

    20:16 // 3. 9. 2019.

    Putujuci cirkus nastavlja gostovanja !Sendvici i autobusi na sve strane,preko celog dana ispiranje mozga na Pinku i ostalim udvorickim tv-ima !Lazna obecanja,bez programa i velikih investitora.Samo pljuvanje neisatomisljenika i navodne pretnje mangupima u svojim redovima!
    A,skole za strane jezike, dodatno zaposljavalju profesore namackog jezika,navalica za kurseve,trazi se mesto vise.

  • Gradjanin

    16:49 // 3. 9. 2019.

    U Vranju su otkazane sve redovne lokalne linije za potrebe politickog skupa, po jedan autobus se vrti u krug i tako da na svakih 3-4h imate linije prema Vr. Banji,Bujanovcu,V.Hanu... e tako, pa opet vi glasajte. BOJKOT IZBORA!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: