Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:05, 20. 2. 2023.

"Vučić hoće da prizna nezavisnost Kosova, ali neće da prizna da je priznao"- tribina desničara u Nišu

desničari 2 Kažu da će građani verovatno morati na ulicama da sprečavaju potpisivanje sporazuma; foto: JV / Tamara Radovanović

Potpisivanje francusko-nemačkog sporazuma podrazumevalo bi priznanje nezavisnosti Kosova, što bi dovelo do stvaranja Velike Albanije, a to bi značilo nužnu borbu i za Niš, Vranje, Leskovac i Prokuplje - poruka je sa tribine desničarskih stranaka u Nišu. Oni su pozvali vlast da poštuje Ustav, a građane da “šire istinu” i ako bude potrebno izađu na ulice kako bi sprečili potpisivanje predloga.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ronald regan

    22:39 // 20. 2. 2023.

    Mene zanima ciju vodu su ovaj put pili ucesnici debate? I dal su u nis dosli sa ladu ili sa svapski auto? Ne postoji gora sorta ljudi od licemera! Ako vec mrzis zapad, onda ne koristi nista zapadno, ni novac, ni tehniku, ni odecu, ni obucu, ne gledaj fudbal jer su ga izmislil zliii anglosaksonci. Zasto pomazete zapadnu privredu? Koristite rublju, ruska vozila, ruske patike, rusku belu tehniku.

    • Milos

      11:47 // 21. 2. 2023.

      vrlo vrlo lepo receno. Toliko me nerviraju, tzv opozicija. Samo koriste priliku za samopromociju. Od tih para za idiotsku tribinu su mogli npr jedno dete da pomognu ili neku siromasnu porodicu. Ali neee, sednu u 5 auta, gorivo, putarine, zakup sale, posle negde rucaju, bla bla bla, stampaju materijal... zbog takve opozicije imamo vlast kakvu imamo vec 10 godina

  • Miloš

    23:30 // 20. 2. 2023.

    Mogu neki da ih vole ili ne, ali su s ovim 100% u pravu.

  • Gavrilo Milentijevic

    00:41 // 21. 2. 2023.

    Da ti se zivot zgadi vise od vlasti i opozicije! I vi i Vucic puske u ruke, kokarde i petokrake na celo pa krenite u boj.

  • Miki

    01:50 // 21. 2. 2023.

    Kao prvo, nigde u predlogu se ne pominje priznanje Kosova.
    Kao drugo, eventualni ulazak Kosova u UN ne zavisi od Srbije nego od ruskog i kineskog veta u SB UN.
    Kao treće, velikodržavni projekti tipa Velika Albanija, Velika Srbija, Velika Hrvatska i slični, o kojima maštaju lokalni nacionalisti, nisu realni iz prostog razloga što velikim silama to nije u interesu jer ne žele konkurenciju.

  • Dr Djordjevic

    04:35 // 21. 2. 2023.

    Imam skoro 40god i ceo svoj zivot slusam samo o Kosovu!Dosta mi je vise i Kosova, i ovih koji se igraju sentimentom naroda i "ne daju Kosovo".Svi vi kojma je toliko stalo do Kosova idite tamo da zivite,pa ga odande "ne dajte".A ovim likovima je stalo do vlasti, a prica o Kosovu najbolje dovodi i drzi na vlast. Kosovo je izgubljeno u ratu 1999.god i to je to,end of story-deal with it.

    • Zarko

      11:21 // 21. 2. 2023.

      Pu pu pu daleko od toga da je izgubljeno...Zasto se toliko bune albanci i prave gluposti tamo ako je stvarno izgubljeno? Nije baš tako...Čak mislim da neke stvari i idu Srbiji u prilog...Još kad bi i ovi izdajnici sa vlasti sišli bila bi druga priča...Kosovo je Sveta srpska zemlja

    • igor

      18:23 // 21. 2. 2023.

      Ja imam45 godina i isto mislim. Kosovo je odavno priznato, svidjalo se to nama ili ne. Treba ova vlast da gleda da sacuva postojece granice a SZO ce samo da nam se obije o glavu kada pocnu manjine u Srbiji da traze svoje Saveze opstina.

  • podrška državotvornoj opoziciji

    04:49 // 21. 2. 2023.

    trebalo je nači veći prostor da bi svi mogli da udju i čuju istinu koju nemogu čuti na režimskim medijima zbog cenzure. Nema kapitulacije

  • posle veličanstvenog skupa i reči

    04:52 // 21. 2. 2023.

    ovih iskrenih rodoljuba, za Srbiju ipak ima nade. Ne vredi što ih lazno optužuju i stina dolazi do naroda

  • živim za dan kada će svi ovi preletači na vlasti po navici

    04:55 // 21. 2. 2023.

    da počnu da prelaze u neke druge stranke i govore optužne na račun ove vlasti kao što su pričali o bivšim partijskim kolegama. Biće to vrlo brzo

  • " da gradjani šire istinu"

    05:22 // 21. 2. 2023.

    nepotrebni navodnici istina je rečena na tribini. Nema predaje

  • Svesno u EU

    07:46 // 21. 2. 2023.

    Kakva komedija.

  • dr Jakov Zlatar

    07:49 // 21. 2. 2023.

    Još jedan događaj u režiji Vučića i u dogovoru sa Obradovićem i kompanijom. Kako to, da TV Belle amie ne prenese reč od onoga što saopšte SSP i DS, a sinoć je bio opširan izveštaj o ovom događaju, totalno nebitnom za grad.

    • Danijela

      09:57 // 21. 2. 2023.

      Za tebe je Jakove nebitna izdaja Kosova i Metohija, svete Srbske zemlje, srca Srbije i Srbskog naroda? Bila sam i bilo je veličanstveno, ponosna sam što sam Srbkinja! Ima nade za Srbiju!

  • Slavko iz centar

    08:09 // 21. 2. 2023.

    I ja sam bio na skup,ja Centar ne dam.!

  • Miloš Jevremović

    08:49 // 21. 2. 2023.

    Pazite se propagande i laznih informacija sa rezimskim medijima...Jako lukave i podmukle stvari se tamo serviraju...Ukratko smatram da vucic i sns sekta treba defintivno da odu sa vlasti.Ovo je jednostavno predug period za njih...Uostalom rejting im je ispod 35 posto i pada tako da ih ne gledamo više.Previše zla...Pogledajte samo javni sektor u Nišu i sve vam je jasno...

  • Zoran

    09:30 // 21. 2. 2023.

    Gde su osobe, koje su 2008.dale zeleno svetlo za nezavisnost Kosova, i gde je prvi Predsednik demokratske Srbije iz 2000 godine, koji je abolirao 1800 clanova UCK?

    • Dragan

      10:59 // 21. 2. 2023.

      Čuva mačke.

    • Jovan S.

      11:18 // 21. 2. 2023.

      Ovaj komentar je pokušaj da se minimiziraju postupci AV koji ce izdati juznu srpsku pokrajnu...Popularnost mu sve više i više pada tako da su ovo poslednji trzaji botova da fabrikuju javno mjenje...

    • @Zoran. jel si bot ili si podlegao

      13:24 // 21. 2. 2023.

      SNS propagandi. Otrezni se čoveče. Šta je sve Vule uradio- integrisao/ izdao pričaće istorija večno

    • profesor

      17:27 // 21. 2. 2023.

      Nije "UCK" nego "OVK" osim ako govoriš albanski. Drugo, zbog "mnogo bolje politike prema Kosovu" si izglasao Vučića 2012, pa ga pitaj kako ide to sad?

  • Neko iz mase

    09:38 // 21. 2. 2023.

    Obrazujte se, i jedni i drugi!!!

  • Robin Hud

    11:13 // 21. 2. 2023.

    Cinjenica je da se "opozicija" tek sada setila da je dogovorena kapitulacija jos 2013 potpisom u Briselu jer tim potpisom je data policija, tuzilastvo, sudstvo,.. Kosovu. Ovaj potpis, koji se ocekuje sada, treba da zaokruzi tu kapitulaciju uz dobijanje ZSO, koji nazalost nece imati bitne ingerencije, ali ce ga sef sekte iskoristiti da prikaze kao jos jednu pobedu svoje politike i borbe za srbe

    • profesor

      17:29 // 21. 2. 2023.

      Opozicija se setila još tada, ali narod i vi koji mislite da ste a analitičari a ne glasači - vi nikako da se setite.

  • Siky67

    12:23 // 21. 2. 2023.

    Vođina ekipa za zamajavanje naroda.

  • Torpedo

    19:42 // 21. 2. 2023.

    Vuciceva opozicija ! Nijedan nije bio na sretenjskom protestu, bez obzira jel je opravdan ili ne ! Stavljate znak jednakosti izmedju Rusije i Putina, briga vas mnogo za ruski narod ! Putin ima svoje,ratne, muke, nema vremena da se bavi Kosmetom! Pricali ste, da ce za par meseci da dobije rat !Prazne su vase floskule ! Vreme ce pokazati da radite za vlast.

  • Durlanac

    15:50 // 22. 2. 2023.

    Zbog ovih samozvanih patriota sa francuskim pasosem moja deca se sele iz Srbije u Nemacku i planiraju da ostanu tamo zauvek. A ja se uclanjujem u SNS iako nikad nisam glasao za njih. Dosta nam je vise prica o mitovima i izgubljenim bitkama. Nikada u zivotu niko iz moje porodice nije bio na Kosovu, niti ce ikada otici. Zanima nas da konacno postanemo deo civilizovane Evrope, a ne crna rupa.

  • Dragan

    19:32 // 28. 2. 2023.

    Sacekajte obracanje preCednika u 21h,tek vam tada nista nece biti jasno..."nema predaje i nema povratka u 90-te..."secam se da prvorodjeni rece na otvaranju fabrike nedavno da je Nemacka najveci privredni partner(posle rmirata,Kine,rio tinta i svih koji pune dzepove vlasti)...a sada malo pucanja patriotskih fraza u reziji AV...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: