Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:25, 26. 5. 2023.

Vučić poslednji put kao predsednik SNS-a: Uvek ću biti vaš i sendvičar i bot

Miting SNS, Beograd, maj 2023 Od Vidovdana kreće u formiranje Pokreta za narod i državu; foto: CINS

Na mitingu u Beogradu, gde su bili i brojni ljudi iz Niša i sa celog juga Srbije koji su autobusima i vozovima otišli u prestonicu, predsednik Srbije i SNS-a rekao je da se večeras poslednji put obraća kao predsednik Srpske napredne stranke jer će partija od sutra imati nekog drugog na čelu. Okupljenima je poručio da ne može da opiše koliko ih voli i rekao: "Ja sam vaš i uvek ću biti vaš i sendvičar i bot i šta god hoćete", a od Vidovdana kreće u formiranje Pokreta za narod i državu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • slavko

    21:29 // 26. 5. 2023.

    Smesna lutkarska predstava! Sad je gotov stvarno!

    • lola

      14:39 // 27. 5. 2023.

      A to što nije naplaćena drumarina za autobuse na naplatnim rampama je posebno. A meni naplaćuju, maltene za biciklo.

  • ds

    21:42 // 26. 5. 2023.

    kiša je sprala svo đubre sa beogradskih ulica

  • Dragan

    21:48 // 26. 5. 2023.

    Kakva divna predstava.Barileva busevi iz Prishtine dovoze 10.000 kosovara na miting,a Kurti sa policijom uvodi gradonacelnike u opstine na severu...malo providna igra,Ima neka tajna veza,ali je podignuta borbena gotovost...ili je naivan ili zavrsava posao oko kosova do kraja...dobar dan preCednice svih gradjana,i onih koje prezires...

  • Dragan Niš

    22:07 // 26. 5. 2023.

    Odmah sam ukapirao da je ovo u stvari najveća oproštajna žurka jednog predsednika partije u istoriji Srbije.Morao je šef lično da vam kaže da vas voli i da će te sada moći da ga volite samo kao predsednika, ali svih građana. A sad adio ,arivederči,ćao do vidovdana !!

  • Nišlija

    23:08 // 26. 5. 2023.

    Kad već pomenu sendviče, ko je kontrolisao njihovu ispravnost i da li su imali deklaracije? Mene kad kontroliše inspekcija gleda i celofan. Ko su proizvođači sendviča? Ko su dobavljači namirnica? Ko je naručilac i da li on plaća ili neko drugi? Gde ste sad finansijska, tržišna, veterinarska i ostale inspekcije? Nemoj da mi se pojavite na vrata ako pređete preko ovoga!

    • Aleksandra

      15:42 // 27. 5. 2023.

      Baš tako. Da li su zadovoljeni higijenski standardi, tj. čiste ruke, ispravno držana hrana, i kako i gde su čuvani sendviči?

    • Dragan Petrovic

      07:44 // 28. 5. 2023.

      Tako je,u prometu se gleda dlaka u jajetu,cak i celofan,deklaracija,a verovatno transport i pakovanje gde svi imaju sanitarni pregled...(a moze i sns clanska karta,isto mu dodje).o placanju,zna se ,ludi narod,autobusi,gorivo,Barileva turist,itd.Vidi se da institucije rade svoj posao,pogotovu sto je svaki ucesnik dobio dzeparac.ODAKLE/??.3 miliona e baceno u dim radi rejtinga...

  • Mrka

    23:22 // 26. 5. 2023.

    Gotov je

  • Tajanstveni Alan

    06:18 // 27. 5. 2023.

    Posle svega, napravih rigoleto ! I,odlicno mi je !

  • ???

    06:31 // 27. 5. 2023.

    Koliko li kosta onaj mantil sto mu pokise? Kako se samo zrtvuje za narod?

  • Kontra miting kao lek za sujetu jednog čoveka i to od narodnih para

    06:52 // 27. 5. 2023.

    dok ongološki pacijenti čekaju na snimanje skenerom 3 meseca. Rak može da čeka ali Vučić je preči. Zlo i naopako uz Kurtijeve autobuse kao podrška

  • Miksa

    09:05 // 27. 5. 2023.

    Partija od 700000 članova dobija instant Predsednika za jedan dan.Tako se to radi u demokratskim partijama. Inače to je potpuno nebitna f-ja kao i premijer, gradonačelnik, patrijarh...sve to vodi najveći sin našeg naroda posle Broza naravno, kome nije ni do skočnih zglobova.

  • Dragan R

    09:28 // 27. 5. 2023.

    Ne znam da li članovi SNS ne vide ili ne žele da vide, ali ovo juče je je bio tužan skup za sve njih jer im je najvljeno skoro upokojenje njihove teško bolesne partije. AV formiranjem novog pokreta polako pere ruke od njih i pušta ih niz vodu, jer je prcenio da su odradili svoje i da na dalje mogu samo da budu teret za njegove ambicije.

  • Mirko

    12:41 // 28. 5. 2023.

    Ajmo preletacevici, sirite polako svoja krila....

  • Dragan Petrovic

    19:42 // 28. 5. 2023.

    Od Vidovdana kreće u formiranje "Pokreta za narod i državu"do sada puj pike ne vazi..,da li je to po Zakonu g.PreCednice svih gradjana...sad se opet resetujes na nulu,nista nije bilo u vreme vadikala,kao ni u vreme naprednjaka...gde ce ovih 700.000 clanova zaljubljenih do usiju u tebe,kome ih ostavljas...promena dresa,ali cud nikako,priprema nove prevare,podela,cuvanje plena,sve po Zakonu...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: