Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:15, 2. 12. 2021.

| Politika

Vučić sledeće nedelje dolazi u Niš na tri dana

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
vucic
Vučić za sedam dana opet dolazi u Niš; foto: T. T.

Da će u Nišu naredne nedelje boraviti tri dana i da će tada razgovarati o svim opštinama u Nišavskom okrugu, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji obeležavanja početka izgradnje auto-puta od Niša do Pločnika.

Vučić je na ceremoniji više govorio o problemima u Topličkom okrugu. Pomenuo je da Toplica nema gas, pa da "treba da vide" kako da naprave magistralni gasovod i da to dođe do kuća.

U Prokuplju je problem, kako je rekao, centralna ulica jer je potrebno 15 minuta da se njome prođe, pa je uporedio to vreme sa prolaskom ulice u Novom Sadu.

Kada je reč o Nišavskom okrugu, bilo je reči o tome da sa Evropskom unijom rade na kompletnom projektovanju pruge Niš - Beograd, ali Vučić nije ulazio u detalje.

Poručio je Nišlijama da ne brinu, jer dolazi opet za 7 dana.

Više ću da govorim za vas iz Nišavskog okruga, da ne brinete, dolazim za 7 dana na tri dana u Niš. Kao nekada, kada sam dolazio na 6, 7 dana, sada dolazim na tri dana, tako da ćemo da razgovaramo o svim opštinama Nišavskog okruga - rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik je prošle nedelje rekao da će u Nišu razgovarati sa vojnim starešinama.

Poslednji put je u Nišu više od jednog dana boravio još 2016. godine, tada kao premijer Srbije.

Tada je najavljivano da će cela Vlada spavati 7 dana u kasarni, ali na kraju se ispostavilo da neki ministri nisu ni ušli u krug kasarne, već su spavali u hotelima, a neki su u vojnom smeštaju proveli po svega nekoliko dana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Istina

    19:09 // 3. 12. 2021.

    Persona non grata u Nišu!

  • rodjače imas li ti kuću

    16:51 // 3. 12. 2021.

    sedi malo pored žene, popite kaficu, idi na pijac, poigraj se sa decom, usisaj tepihe, radi nešto, ne pričaj samo. Svrti se kući, dosadinam više

  • Nezaposleni

    16:43 // 3. 12. 2021.

    Vucic dolazi u Nis da osmotri imanja koja ce da jeftino oduzme od nezaposlenih, po novom zakonu o eksproprijaciji koji su izglasali SNS paraziti. Sa Vucicem dolaze i izvrsitelji koji ce da vrse oduzimanje imovine od nezaposlenih seljaka, kao i placeve i kuce od nezaposlenih gradjana Nisa , svaki put kad nekom tajkunu bude potreban prostor da gradi zgradu. U cilju povecanja plata SNS parazitima

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: