Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 11. 10. 2019.

| Politika

Vučić u Kuršumliji postavlja kamen temeljac za fabriku, u Blacu najavljuje investicije

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Vučić
Aleksandar Vučić sutra obilazi Kuršumliju i Blace; Foto arhiva: LJ. M.

Obilazak i obraćanje građanima u 11 sati u centru Blaca, postavljanje kamena temeljca za fabriku namenske industrije u Kuršumliji u kojoj će kako se najavljuje posao dobiti oko 200 do 300 ljudi, a zatim i obraćanje pristalicama u centru Kuršumlije, samo su neke od aktivnosti predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koje su planirane za subotu 12. oktobar, kada će posetiti dve od četiri opštine Topličkog okruga.

Da će Vučić postaviti kamen temeljac za novu fabriku u kuršumlijskom selu Pljakovo, potvrđeno je i na zvaničnoj stranici Opštine Kuršumlija sa koje pozivaju ljude da "uveličaju skup".

I dok u Srpskoj naprednoj stranci kažu da se radi o najznačajnijoj poseti za čitav Toplički okrug u poslednjoj deceniji, jer će, kažu, predsednik izneti planove opstanka na ovim prostorima i najaviti buduće investicije, opozicija tvrdi da se radi o još jednoj predstavi koju organizuje “SNS cirkus" širom Srbije”.

Dok mladi napuštaju Kuršumliju jer, osim za članove SNS, ovde nema posla, Vučić dovodi cirkus svojih poslušnika i ucenjenih ljudi iz čitave Toplice kako bi napravio još jednu predstavu za narodne mase. Kamen temeljac za novu fabriku je šarena laž, baš kao i nepostojeća fabrika koja navodno radi sada već godinu dana, a niko ne zna ni gde, ni kako – rekao je Dejan Milošević, član opozicione Stranke slobode i pravde.

Inače, u Kuršumliji, gde će biti centralna manifestacija, preduzimaju se sve mere obezbeđenja, jer se očekuje veliki broj građana, ne samo iz Blaca i Kuršumlije, već i iz Prokuplja i Žitorađe, kao i sa čitavog juga Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • maja

    13:20 // 12. 10. 2019.

    Ss.pravopis je odgovarajuci za botine da bi bolje shvatili glib u kome se nalazi Srbija.Lazne fabrike, blagostanje je ono sto gutaju "pismeni"pa i ti

  • Dzoni

    12:16 // 12. 10. 2019.

    A nishki botovi pune autobuse za blace i kursumliju hahaha.mora se inace sut karta iz javnog preduzeca

  • maja

    11:05 // 12. 10. 2019.

    rece da ce podnese ostavku!.To narod interesuje ,kada...sto pre to bolje za narod!Lazni kameni temeljci za fabrike vise ne piju vodu..Ostavka!Bojkot!

    • Ss

      12:18 // 12. 10. 2019.

      Nauci malo pravopis pod brojem 1 :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: