Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:37, 7. 3. 2022.

Vučić u Leskovcu obećao dolazak još 3 velike fabrike i investicije u ceo Jablanički okrug

IMG_20220307_183628 Ako Vučić pobedi na izborima Leskovac dobija još 3 fabrike,a Vlasotince vodovodnu mrežu; foto: M. M.

Kampanju za predsedničke izbore koji će biti održani 3. aprila, kada i parlamentarni, ali i lokalni u Medveđi i Doljevcu, predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić počeo je iz Jablaničkog okruga, gde je najavio dolazak još 3 fabrike u Leskovac, ulaganja od 26 miliona evra u leskovačku Bolnicu, ali i rešenje problema sa vodosnabdevanjem u Vlasotincu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    21:23 // 7. 3. 2022.

    Jedva cekam da radim za 30.000 i po 12h + vikendi. Svaka cast!!

  • Tigar iz Pirot

    21:25 // 7. 3. 2022.

    Tooo,nova radna mesta za 400e gde se njihovi clanovi i oni koji nisu da ostavljaju krv,suze i znoj.Bravo,bravo.Pamet u glavu treceg aprila.

  • Libero

    21:38 // 7. 3. 2022.

    Umesto da omogucis seljaku da proizvodi i zaradi,ti ga prodajes strancu kao roba,njive prazne,a namernice preskupe naravno uvezene,zemljiste dajes nemcima a posle taj isti seljak trulo pile kupuje kod linde,cestitam

    • ђура

      13:31 // 8. 3. 2022.

      Да ли је могуће да ниси у Влади са толиким знањем. Невероватно да тако лоше кадровирају ?

  • Filozof

    22:01 // 7. 3. 2022.

    Predsednik stranke najavio da se uhapse svi koji sire paniku, najavio da ce drzava od "Kineza" kupiti jos "naseg“ zlata po "povoljnijim" cenama da bi ocvrsnula drzavne rezerve, najavio "dramatican" rast cena izazvan Ukrajinskom krizom i da je nas bankarski sektor je 100% siguran ...
    Nek' poslednji ugasi svetlo ...

  • Johny

    22:43 // 7. 3. 2022.

    Kad si vec zemlju prodao i ljude kao robove da rade besmislene poslove,da stoje po 8 sati minimum nadam se da si barem izboksovao platu minimum 1200 evra da pokriju ove vase cene,jer bukvalno je poskupelo za duplo u odnosu na 2021

  • Dosta je

    07:28 // 8. 3. 2022.

    Banda razbojnicka...

  • Ivan

    09:52 // 8. 3. 2022.

    Pošto država daje subvencije strancima za svako radno mesto,uz to besplatno zemljište za izgradnju,pitam se šta bi jedan poljoprivrednik,seljak mogao da istim tim parama da unapredi i koliko,svoju proizvodnju i da li bi narod počeo da se vraća na selo i da radi svoju dedovinu?pašnjaci i plodne njive su nam puste a uvozimo sve pa i mleko u prahu!pitam se onako u pauzi između obraćanja Ace,panike!

  • Des - pot

    10:18 // 8. 3. 2022.

    Za sada blokada?!!!

  • Torpedo

    19:18 // 8. 3. 2022.

    I,oni, koji slusaju ova,lazna, predizborna obecanja, znaju da to nije realno ! Nije vazno, daj da me slikaju, guraju se u prve redove i svi misle da poznaju Vucica . Sutra u akciju sakupljanja kapilarnih glasova, malo radnih mesta sa dobrim platama, to su funkcioneri zauzeli, svi se nadaju, a ako treba, mora se motati izolir !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: