Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:18, 16. 11. 2016.

| Politika

Vulin: Vlada Srbije ponovo u Nišu

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
vulin bulatovic
Vlada Srbije se vraća u Niš?; foto: JV

Iako nije precizirao tačno kada, ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin najavio je da će srpska Vlada ponovo zasedati u Nišu u svega nekoliko meseci.

On je kazao da ponovni dolazak Vlade u Niš najbolje pokazuje da saradnja sa lokalnom samoupravom nikada nije bila bolja. Da bi to i dokazali, istakao je Vulin, Vlada Srbije bi uskoro trebalo da ponovo zaseda u Nišu.

Evo, u nekoliko meseci imaćete posetu Vlade Republike Srbije po drugi put. Mi smo ponosni na Niš i spremni smo da ga pokažemo prijateljima iz Evrope i iz celog sveta. Da im pokažemo koliko imamo čime da se ponosimo - rekao je Vulin.

Međutim, ministar nije želeo da govori preciznije o tome kada bi Niš ponovo trebalo da postane sedište Vlade. Kako je ranije najavljeno, već tokom vikenda bi u Nišu trebalo da bude održana zajendička sednica vlada Srbije i Mađarske.

Podsetimo, premijer i ministri Vlade Srbije doputovali su u Niš 13. oktobra, gde su ostali 7 dana. Tom prilikom se premijer Aleksandar Vučić sastao sa načelnicima Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Tada je premijer Vučić grdio gradonačelnika Niša Darka Bulatovića zbog velikog deficita u gradskom budžetu, a zatim je obećao “mnogo, mnogo, mnogo para za Niš”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    09:57 // 17. 11. 2016.

    Kad je doslo vreme da nas ti vodis i prestavljas u svetu bolje odmah svi da se iselimo iz ove zemlje! Ko poslednji izadje nek' ugasi svetlo!

  • mirjana

    18:00 // 16. 11. 2016.

    a zna li vulin da delnicka ulica u vrtiste nema vodovod pa zitelji donose vodu za pice u kantama iz nisa jer je bunarska je puna arsena pa nije ni za zivotinje put nema kanalizaciju posle ovih kisa skoro je neprohodan u ulici ima puno male dece struja slab napon sijalica jedva svetli zato molim novinare da obicu ulicu i napisu kako se muce zitelji ove ulice

  • Blackburn

    17:57 // 16. 11. 2016.

    Slusam neke umne ljude,kazu da smo mnogo zgresili,psujemo Boga,Crkvu,Slavu,Zene,Decu,Hleb...I,evo kako nam vraca!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: