Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 20. 9. 2016.

| Politika

Za razgovor sa Vučićem u Nišu prijave u SNS?

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
sns
Kod Vučića preko stranke - premijer Srbije ili premijer SNS?; foto: Vanja Keser/arhiva

Dok u Vladi Srbije kažu da se još ne zna kako građani mogu da se prijave za razgovor sa premijerom Aleksandrom Vučićem u Nišu 11. oktobra, jedan od osnivača SNS Momir Stojanović tvrdi da se spiskovi za razgovor sa Vučićem prave u niškom odboru stranke.

Stojanović je u na svom Fejsbuk profilu naveo da svi koji bi da razgovaraju sa Vučićem moraju prvo do Gradskog odbora SNS, gde se pravi spisak zainteresovanih građana i, kako kaže, vrši selekcija onih koji će ići na razgovor.

Prema njegovom mišljenju reč je zapravo o svojevrsnoj cenzuri.

Gradski čelnici su rešeni da na ovaj način premijera zaštite od građana. A možda brinu o njegovom zdravlju da mu se ne smuči od onoga što bi mogao čuti. Shvatio sam da u Niš dolazi premijer Srbije, a ne premijer SNS - napisao je Stojanović.

Inače, Stojanović je jedan od osnivača SNS. Donedavno je bio i narodni poslanik te partije i predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti. Ipak, već mesecima je u otvorenom sukobu sa lokalnim odborom SNS, pa je čak i na lokalnim izborima predvodio grupu građana "Iskreno za Niš" i osvojio 3 mandata u gradskoj Skupštini.

Od 10. do 17. oktobra u Nišu će boraviti Vlada Srbije. Najavljeno je da će Premijer primati na razgovor prijavljene gra...

Posted by Momir Stojanović on Monday, September 19, 2016

Lider niških naprednjaka Zvezdan Milovanović negira tvrdnje svog stranačkog kolege i kaže da niški odbor stranke ne pravi nikakve spiskove.

Postoji redovno prijavljivanje u kabinetu premijera i lista građana koji već čekaju. Da li će nešto posebno biti za Niš, još se ne zna, ali apsolutno ništa nije preneto na Gradski odbor stranke - rekao je Milovanović preko portparola.


Vlada Srbije: Još nismo krenuli sa prijavama

U Vladi Srbije je novinarima “Južnih vesti” rečeno da se o prijemu građana u Nišu još ništa ne zna zvanično.

Još uvek ne znamo ništa tačno. Kada dobijemo precizne informacije obavestićemo javnost. Premijer Vučić je trenutno u SAD i verovatno će se više znati nakon njegovog povratka - kažu u pres službi Vlade.

Kako je ranije najavljeno, premijer će građane primati 11. oktobra, a kompletna Vlada će u Nišu boraviti od 10. do 17. oktobra. Prema informacijama koje je juče izneo “Kurir”, ministri će najverovatnije odsesti u kasarni “Knjaz Mihailo”, nedaleko od niške auto-pijace.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljiljana

    20:36 // 14. 10. 2016.

    Molim vas da mi pomognete oko prijavljivanja za razgovor sa premojerom Vucicem kome i gde da se obratim?Prijavila sam se jos Juna meseca mailom razgovor sa premijerom i niko me do danas nije kontaktirao?Unapred hvala.

  • MAMA CECA

    16:17 // 13. 10. 2016.

    Nadam se da cete moj komentar od pre par minuta objaviti... Topli pozdrav za Nislije iz Novog Sada....nadam se da ce Nislije biti zadovoljne sa dolaskom gos'n Vucica....

  • MAMA CECA

    16:09 // 13. 10. 2016.

    Nista nerazumem....Bila sam sa dvoje dece u Beogradu na vreme predala meil...tamo ispunila formular....evo ni posle cetri meseca nista....Jel moguce da se primaju samo pojedinci ja zaista imam problem jer zbog korupcije nemam kome da se obratim zajedno sa decom sam nezasticena .... pozdrav za drage Nislije iz Novog Sada....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: