Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:58, 12. 2. 2019.

Za zagađen vazduh u Nišu DSS krivi neplansku gradnju

dss niš DSS na novom početku u Nišu; Foto: JV

U Nišu postoji poremećaj strujanja vazduha zbog neplanske bespravne gradnje, tvrde iz Demokratske stranke Srbije, a za to krive gradsku vlast i građevinsku inspekciju koja ne ruši nelegalne zgrade.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mile

    20:48 // 12. 2. 2019.

    Divlja gradnja je planula dok su oni bili na vlasti.

  • P. V.

    21:39 // 12. 2. 2019.

    Da je vazduh u Nišu zagađn - to jeste lažna vest, kao što su i na portalu B92 pre nekoliko dana objavili laž da je tada Beograd bio najzagaženiji grad u svetu. U medijima koji su protiv sadašnje vlasti će opoziciji biti dozvoljeno da lažne vesti plasira svakodnevno od trenutka kada budu raspisani izbori. Nismo zaboravili da je nezakonita gradnja procvetala kad je D. stranka bila na vlasti.

    • Slobodan Milošević

      09:21 // 13. 2. 2019.

      Ja razumem da te plaćaju ili da ti posao zavisi od toga što radiš (botuješ) ali nikako ne mogu da razumem da ideš toliko daleko da dozvoliš da se gušiš i da se tvoja deca guše a da pričaš kako vazduh nije zagađen. SRAMOTA! Pa nikakve merne stanice ne trebaju, golim okom se vidi kakvo je stanje. Razmisli malo o budućnosti naslednika, da li i njima želiš da botuju i jure sendvič po zagađenom vazduhu

  • Aca

    22:30 // 12. 2. 2019.

    Vecu glupost nisam cuo!

  • Dragan,Niš

    23:56 // 12. 2. 2019.

    Ovi su i dalje neobavešteni?!

  • Igor

    07:58 // 13. 2. 2019.

    Najzad neko nesto pametno da kaže! Naravno da zgrade mogu spreciti strujenje vazduha, zato sve ispitati i osuditi za Arhitektonsko krivicno delo! Bez plana i programa izgrade zgradu na mestu gde je bila kuca i dobijemo stogodisnji krs od fasade koja ce nam biti kao spomenik 100 godina pred nosem, posekli drvece i stavili behaton, naravni da ce biti zagadjeno!

  • carch me

    08:02 // 13. 2. 2019.

    ne znam da li je tuznija ova izjava ili to sto ste je objavili...

  • dr Jakov Zlatar

    08:16 // 13. 2. 2019.

    Dakle, u periodu od 2000-2005 godine, za inspekciju je bila zadužena DS.Srušeno oko 160 velikih objekata i nebrojeno ograda i pomoćnog prostora.Tada je podpredsednik gradskog veća iz redova DSS bio smenjen zbog ucenjivanja investitora.Onda je došao načelnik iz reda DSS.Do 2008 nije srušen nijedan objekat.Od 2012-2016. godine DSS bio u vlasti.šta ste radili tada gospodo?
    Što se tada niste bunili.

    • Milan

      01:30 // 15. 2. 2019.

      Sto se nisu tada bunili? Svo troje su u stranci tek nekoliko meseci. Gde je Goran Djordjevic? Gde je Bojovic? Ima li nekoga ko je u stranci makar godinu dana?

  • dr Jakov Zlatar

    08:20 // 13. 2. 2019.

    DSS je u periodu od 2000-2005 godine, preko svojih ljudi u Veću Grada, kritikovala inspekciju što ,kako su navodili,se pridržava strogo zakona, dakle bili su za to da se zida bez dozvole, a da se kasnije,kada se steknu uslovi, legalizuje objekat.Zakon je bio jasan:ne može da se krene bez dozvole.Tako je i bilo u tom periodu.Načelnik iz DSS-a, kasnije broj inspektora sa 24 smanjio na 8.Zašto?

  • Verko

    09:06 // 13. 2. 2019.

    Mislim sve sve, ali stručnjaci iz DSS...

  • Sasa

    11:44 // 13. 2. 2019.

    Sendvicari krenuli,a strucnjaci nek potvrde da li ima istine ili ne!

  • Milos

    13:26 // 13. 2. 2019.

    Dosta solidna prica

  • Зоран Васиљевић

    13:53 // 14. 2. 2019.

    У грађевинску, финансијску и правну причу око нелегалне градње не улазим. Али генерално повезивање "поремећаја струјања ваздуха у граду због непланске бесправне градње" а истовремено непомињање стварних разлога загађења је нонсенс који нисам очекивао од странке која баштини велику прошлост. ДСС у Нишу је нажалост дошла дотле да су наступи њених садашњих челника постали тема за спрдњу и исмејавање

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: