Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:16, 28. 3. 2016.

| Politika

Zaharijev napustio DSS i osnovao novu partiju

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
490x370-Predsednik-opstine-Bosilegrad.jpg
Zaharijev će na predstojećim izborima predvoditi "Prirodni pokret"; foto: politika.rs

Jedan od neuobičajenih, ali i omiljenih političara na jugu Srbije Vladimir Zaharijev, dugogodišnji član DSS-a i predsednik Opštine Bosilegrad od 2001. godine, osnovao je sopstvenu partiju, a lista “To smo mi -Prirodni pokret” već je predata za lokalne, dok za republičke izbore sledi prikupljanje potpisa.

Novoosnovana stranka dugogodišnjeg prvog čoveka Bosilegrada registrovana je kao 110. Stranka u Srbiji i to kao politička stranka bugarske nacionalne manjine.

Prikupili smo potpise za lokal i prvi predali listu. Sada je u toku prikupljanje potpisa za republičke izbore - kaže Zaharijev.

Odlučio se za ovaj korak jer smatra da on i njegove brojne pristalice mogu da doprinesu da država funkcioniše bolje, da se neke mere koje je Opština Bosilegrad sprovela u svom funkcionisanju mogu primenjivati i na državnom nivou.

Mi želimo da pomognemo, ne da bilo koga kritikujemo. DSS-u želimo sve najbolje, ali mi smo se odlučili da na izbore idemo samostalno – kaže sada već bivši lokalni lider DSS-a.

Zaharijev tvrdi da je on čovek koji ima svoj obraz i kome je interes da pomogne ljudima. Program nove partije je ono što se već primenjuje u opštini Bosilegrad

Besplatno lečenje svih obolelih od kancera i drugih opakih bolesti - država je ta koja mora prva da reaguje, a ne da se na razne načine sakuplja novac, zatim besplatno univerzitetsko obrazovanje, pomoć pri zapošljavanju i još dosta toga o čemu će tek biti reči kada predstavimo naš program – dodaje Zaharijev.

Ovaj po svemu sudeći netipičan političar uživa poverenje svojih sugrađana koji mu putem društvenih mreža, na dva Fejsbuk profila i u neposrednom kontaktu, neprestano šalju podršku.

Zanimljivo je da je na republičkim izborima 2014. godine DSS ubedljivo pobedio u ovoj opštini upravo onda kada je ovu stranku predvodio Zaharijev.

Ovaj predsednik Opštine važi i za "youtube zvezdu", a njegova spontanost na brojnim zabavama koje se organizuju u Bosilegradu bezbroj puta su pregledane, dok je fotografija gde on i vladika Pahomije vode kolo bila prava atrakcija na društvenim mrežama.

Biografiju Vladimira Zaharijeva možete pogledati u našoj rubrici "Ko je ko".

Zaharijev je bio tema i kultne emisije "Sasvim prirodno"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • hakfin

    11:55 // 29. 3. 2016.

    Atipicno za nase politicare izuzetno vredan i svrsishodan covek,ne libi se da pomogne svima kojima je potrebna bilo kakva pomoc,uvek i za svakog ima resenja...a o njemu negativno pisu samo oni koji ne poznaju osobu licno....

  • Darko

    22:16 // 28. 3. 2016.

    Lično ga poznajem. Za njega imam samo reči hvale. On vam je u Bosilegradu rešenje za koji god problem da imate, samo je potrebno da odete kod njega u kancelariju i problem je rešen.

    • neverovatno

      23:44 // 28. 3. 2016.

      Evo, imam problem da ona vas pumpa krene sa radom i da se postuje zakon. Moze li taj problem da resi a da se pritom ne ruga zakonu i da ne smenjuje sudije i advoakte na svoj lakrdijama od sednica?

  • Ilija

    20:31 // 28. 3. 2016.

    Najgotivnija faca ubedljivo :D

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: