Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:49, 21. 12. 2012.

| Politika

Zamenik Perišića trebalo da bude iz URS-a

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bane-jovanovic.jpg
Branislav Jovanović, arhivska fotografija

Objašnjavajući da je kadrovima URS-a rad na prvom mestu, prvi čovek ove stranke u Nišu Branislav Jovanović rekao da je zbog toga i mesto zamenika gradonačelnika prepušteno SNS-u.

Kako je za skupštinskom govornicom rekao Jovanović prema koalicionom sporazumu, koji je nedavno pominjao i većnik Miloš Banđur, mesto zamenika gradonačelnika Niša pripalo je Ujedinjenim regionima Srbije.

Ipak, Jovanović je rekao da je ono prepušteno Srpskoj naprednoj stranci.

- Mi smo to mesto prepustili pa smo uzeli Upravu za komunalne delatnosti, to znaju naši koalicioni partneri. Time smo jednoznačno pokazali da nam je rad na prvom mestu, a ne funkcija - naglasio je Jovanović.

On je dodao da će takav trend saradnje i kompromisa od strane niškog URS-a biti nastavljen i u narednom periodu.

Govoreći o budžetu i gradonačelniku Zoranu Perišiću, Jovanović je naglasio da prvom čoveku grada treba dati šansu.

- On radi kratko vreme i ovo mu je prvi budžet. Radi u otežanim ekonomskim uslovima i vršiti presing u ovom trenutku je krajnje nekorektno - zaključio je Jovanović.

Jovanović je rekao i za skupštinskom govornicom da asfaltna baza radi i u decembru što je presedan, i kako je naglasio, zahvaljujući tome, ulice će se asfaltirati dok god bude lepog vremena. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija sa Cegra

    23:03 // 12. 1. 2013.

    Pozdravljam iskazanu velikodusnost i razumevanje g-dina Banane Dzonsa (otimaca narodnog blaga) da svoje neznanje i iskustvo g-din Perisic dopuni svojim zamenikom a da 15-godisnju izgradnju i svoje neimarske kapitalne poduhvate on zavrsi uz pomoc svoje bananice koji je postavio za nacelnika Uprave za komunalne delatnosti. Nislije ostaje nam nada da ce u svojoj borbi protiv kriminala i korupcije Vucic uhapsiti i top 10 kriminalaca iz Nisa, koji su svojim nedelima od Nisa napravili prestonicu kriminala i korupcije u Srbiji

  • goran djordjevic

    10:23 // 27. 12. 2012.

    Veliki Banana Najposteniji koji zivi u ulici Akacija 29 verovatno ce ubrzo biti transportavan u blizini Miskovica.Nadam se da ce sa njim povuci i vlasnika Md gradnje ,Pedu Dilera a i bocne clanoveURSa neke predsednike niskih opstina.Aleksandar Vucic Veliki dolazi po njih.Borba protiv korupcije je tek pocela

  • Čita

    15:21 // 26. 12. 2012.

    Čitam kao Čita sve ono što na Južnim vestima napišu čitaoci pri svakom pominjanju Banane, ali se pitam da li to čita i sam Banana, ili njegov lider Mlađa koji se ponovo provukao u vlast i priča kako će nas izvući iz svih g..... u koje nas je prethodno uvaljivao zajedno sa svojim "ekspertima" tipa BJ?!Bem te zemljo kojom takvi vladaju!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: