Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:51, 1. 11. 2017.

Zašto niška vlast "nije normalna", a opozicija bezosećajna?

Skupština grada Buran "okršaj" Bulatovića i Jovanovića u gradskom parlamentu; Foto: JV

Dok je opozicija kritikovala rebalans budžeta zamerajući, kako kažu, mali procenat izvršenja, nedovoljne uštede i investicije, gradonačelnik Niša Darko Bulatović je uzvraćao da se troši onoliko koliko se ima i da se grade fabrike, ali da opozicija “nema taj osećaj”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • milisav

    21:34 // 1. 11. 2017.

    G-dine generale, propustili ste
    priliku, vrlo ozbiljnu, da se u gradu Nišu, dakle na lokalu, bavite politikom na najvišem nivou, pritom, ostavljajući otvorenim pitanja - kako i zašto. Time ste, g -dine Stojanoviću hiljade i hiljade /mladih/, uverenih u vaše zvanje, u vaše znanje, u vaš patriotizam razočarali. Danas?

  • niški

    14:29 // 2. 11. 2017.

    Neverovatno je koliko se brzo zaboravlja sve što je bilo.Bane i njegova ekipa su vodili grad 8 god.Mozda sad nije najbolje ali da imate obraz da prigovarate.Ajde da to rade koji nikada u vlasti nisu bili ali ovo je sve presipanje iz supljeg u prazno i gola borba za fotelju i privilegiju koju su izgubili a ovi sadašnji dobili 2012.Ne trtljajte više nego gledajte da grad bude čist i spreman za zimu

  • prof dr CVETKO prvi

    20:35 // 1. 11. 2017.

    "...Darko Bulatović je uzvraćao da se troši onoliko koliko se ima i da se grade fabrike..." !!!
    Pa , GDE SU TE FABRIKE ? Da li se Niškim parama grade fabrike "stranim investitorima" ? Mada ih je ove godine bilo 2 komata a iduće biće 99% jedan "investitor" , ali 100% - nijedan!
    Ovi , stvarno nisu normalni ...

  • mirjana

    05:23 // 2. 11. 2017.

    bulatovicu a sto si obecao ispred izbora nama 250 zitelja delnicke ulice u vrtiste na sest kilometra od grada da ces resiti vodosnabdevanje kanalizaciju put slab napon ma nijedan kotejner nisi postavio ali idu izbori nema vise nasedanje na obecanja vracaj se bane kad si bio na vlasti nesto se i radilo i gradilo a sad nista samo obecanja

  • M. Todorović

    08:52 // 2. 11. 2017.

    Када су "Градске Општине" и "Обједињена наплата" у питању, Банана је 100% у праву, само што је то требало урадити кад је он био у власти. Овако је чиста демагогија.

  • Anonimus

    11:29 // 2. 11. 2017.

    "Za svaku vlast je najopasniji onaj covek koji je sposoban da samostalno pronadje odgovore. Gotovo neizbezno ce doci do zakljucka, da je vlast pod kojom zivi nepostena, bolesna i nepodnosljiva."

  • Dok karavani prolaze

    10:00 // 2. 11. 2017.

    Kakva je Skupstina Srbije takve su i gradske Skupstine, jer je Skupstina Srbije primer za sve ostale. Kada se desi nesto sto se desilo predsednici Skupstine Srbije i kad se poslanici onako ponasaju u Skupstini Srbije, od incidenta do incidenta, sta da kaze i kako da se zastiti obican gradjanin ove zemlje od vas "normalnih" zasticenih belih medveda koji mogu da rade sta hoce?

  • Lorens

    10:50 // 2. 11. 2017.

    Prica o normalnim i nenormalnim i skretanjem paznje javnosti dok karavani prolaze.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: