Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:48, 4. 10. 2021.

| Politika

Zavetnici: Tričković obrukao funkciju, oslikava bahatost i alavost vlasti u Vranju

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
dejan trickovic
Osuli paljbu po Tričkoviću; foto: Milica Dejanović

Prvi čovek vranjskog parlamenta Dejan Tričković nalazi se na prvom mestu preliminarne liste Vranjanaca koji dobijaju subvencije za kupovinu kotla na pelet, a iz vranjskog odbora Srpske stranke Zavetnici kažu da je Tričkoviću to "prvo mesto koje je zaslužio u životu" i njegovu prijavu za subvencije ocenjuju kao bahatost i alavost zbog primanja koja ima.

Da je na prvo mesto rang liste došao uz svesrdnu pomoć svojih stranačkih kolega, kažu vranjski Zavetnici. Dodaju da je Tričković "nezaist, spreman na sve i alav na pare", ali da je prijavljivanje i dobijanje subvencije, previše i, kako kažu, za njega.

Prevazišao je sam sebe. Malo je što prima platu veću od 100.000,00 dinara mesečno, dnevnice, vozika se službenim vozilom i ima niz beneficija, a sve na teret nas koji punimo gradski budžet, nego se besramno prijavljuje za subvencije ili prevedeno na srpski pomoć slabo stojećim građanima da uvedu grejanje i promene dotrajalu stolariju - saopštavaju Zavetnici.

Objašnjavaju da je kao predsednik gradske Skupštine drugi čovek u gradskoj hijerarhiji koji treba da bude ogledalo vlasti, pokazni primer drugima u pozitivnom smislu, ali je on, kažu, sve suprotno od toga i prava slika i prilika lokalne vlasti.

Princip ove vlasti i njenih vrlih predstavnika je zgrabi i beži. Međutim, sve dođe na naplatu, pre ili kasnije. Biće pre nego se neki, sada nedodirljivi, nadaju. Javnost u Vranju je zgrožena, rezignirana i ozbiljno ljuta na lokalnu vlast koja se isključivo bavi zadovoljavanjem svojih nezajažljivih potreba - saopštavaju.

Uz poruku "sram te bilo Dejane Tričkoviću" kažu da je obrukao funkciju na kojoj je i ponizio sve građane Vranja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • A zet SOCIJALNI STAN

    15:49 // 4. 10. 2021.

    Kada može Zet Gradonačelnice Niša da dobije socijalni stan što ne može on pare za kotao, video čovek da može, obraz djon i teraj samo NAPREDNo za njihovu decu i Zeta.

  • Filozof

    10:23 // 4. 10. 2021.

    Radikali, Levijatan, Misa Vacic, Zavetnici, onaj moler, kapetan koji bese prebegao u Australiju, Pokret Socijalista, Obnova Kraljevine u preizbornoj kampanji su samo isturena odelenja Naprednjaka ...
    Svaki put kada se neko od njih oglasi, jako lici na TV svadje Brnabica i Mihajloviceve, predsednika stranke i Babica, Mr.Dr. Malog i Djuke, Glisica i komandira Nese ...

  • Čudesni dribling

    10:13 // 4. 10. 2021.

    Hmmm... Zavetnici, krilo SramoteNarodaSrbije! Ovaj će sigurno biti smenjen, samo njegovi nisu hteli da se prvi istrče, da se Vlasi ne sete!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: