Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:57, 8. 4. 2016.

| Politika

"Zavetnici" i "Pokret za Srbiju" predali listu za svoje prve izbore

Autor:B. J.Izvor:Južne vesti
zavetnici.jpg
Na predaji liste poručili "Da se čuje glas naroda"; foto: JV

Koalicija Pokreta za Srbiju i Zavetnika predala je listu kandidata nekoliko sati pre završetka zakonskog roka. Oni, kako kažu, žele da pokažu Nišlijama da može drugačije.

Ovaj savez pod nazivom “Pokret svih Nišlija - može drugačije” na listi nema nijednog kandidata koji se do sada bavio politikom i ovo su im prvi izbori. Prvi kandidat za odbornika u Skupštini grada je Boban Radenković, predsednik Gradskog odbora Pokreta za Srbiju.

Sedište gradskog parlamenta je za nas gluva soba, nikad se nije čuo niti jedan glas naroda. Ako budemo ušli u skupštinu, naša želja je da budemo ljuta opozicija, ali i da budemo glas svih nezadovoljnih Nišlija. Ako se Udruženje predsednika skupština stanara  bavi komunalnim problemima, mi želimo da ih rešavamo na gradskom nivou- kaže Radenković.

On zaključuje da se treba boriti protiv komunalnih preduzeća jer su “namet Nišlijama”, a boriće se i za promenu izbornog zakona.

Došli smo do totalnog apsurda. Ako je stanje u celoj Srbiji loše, u Nišu je najgore. Gde god da krenete, kao običan građanin nemate svoja prava. Bitno je i dozvoliti glasačima da vas biraju na ime i prezime, a ne ovako- kaže Radenković.

Inače, Srpski sabor “Zavetnici” široj javnosti je postao poznat nakon potpisivanja Sporazuma sa NATO paktom kada su nezadovoljne građane izveli na beogradske ulice. Na njihovoj listi za republičke izbore Niš ima čak 4 kandidata.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    12:07 // 9. 4. 2016.

    Ajde da vidimo i njih. Bilo bi dobto da prodju, pa da pokazu koliko istine ima u njihovim recima. Malo ko prica istu pricu pre i posle izbora.

  • Срђан Савић

    04:48 // 9. 4. 2016.

    Не само да може, него мора другачије, и биће другачије !!!

  • bety

    21:59 // 8. 4. 2016.

    Svi žele,da pokažu nešto drugačije a na kraju ispadne sve isto

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: