Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:35, 13. 12. 2022.

| Politika

Zavetnici o incidentu u leskovačkom selu: Još jedan spin SNS-a, njihov kandidat je tukao oca našeg člana

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Zavetnici - Le
Zavetnici potvdili incident, ali ne i priču SNS-a; foto: N. L.

Nakon što su se iz Gradskog odbora SNS-a oglasili saopštenjem u kome navode da je njihov kandidat na izborima za savet leskovačkih mesnih zajednica Ivica Kostić napadnut od strane osobe bliske kandidatu Zavetnika, iz te stranke ističu da se radi o još jednom spinu vladajuće partije, kao i da je upravo Kostić napao oca njihovog člana i naneo mu lakše povrede.

Donje Krajince će 25. decembra na izborima za savet mesnih zajednica biti jedno od retkih izbornih mesta na kome će SNS imati protivkandidate, a da vlada velika napetost, potvrđuje i incident koji se dogodio u subotu, 10. decembra, u ataru tog sela.

Iz SNS-a, kao i njihov kandidat Ivica Kostić, oglasili su se saopštenjem u kome navode da je Kostić bio napadnut od strane T. Živkovića, oca jednog od kandidata iz redova suprotne strane. Međutim, predsednik Zavetnika Nikola Lazarević za Južne vesti demantuje sve navode SNS-a i ističe da je Kostić napao Živkovića i naneo mu povrede.

Živković je tog dana bio na svojoj poljoprivrednoj parceli i Ivica Kostić je došao i počeo da ga provocira i naređuje mu da skloni neki poljoprivredni otpad, koji je svakako i želeo da ukloni kada završi posao. Živković je stariji čovek i obratio mu se samo sa željom da ponovi šta mu je rekao jer ga nije dobro čuo i nakon čega ga je Ivica oborio na gomilu stajskog đubriva i počeo da ga davi, da mu psuje decu i preti. Tu jeste bio svedok kao što kažu i on je čovek pokušao da spreči incident. Moram da napomenem da porodice Živković i Kostić nisu baš u dobrim odnosima i da to već dugo traje - kaže Lazaervić.

On dodaje i da je ovo pokušaj još jednog spina, jer meštani sela Donje Krajince znaju ko je koga mogao da napadne, pa su iz SNS-a zbog toga pokušali da preokrenu situaciju.

Ljudi u tom selu dobro znaju da T. Živković nikada ne bi to nikada uradio. Sa druge strane poznaju i Kostića koji ih već godinama na raznorazne načine zastrašuje i od koga strahuju. Nakon svega što se desilo smo mislili da ne treba da izlazimo u javnost i da smirimo situaciju, ali su oni to iskoristili za njihov spin, koji je nažalost neuspešan. Mi imamo i svu dokumentaciju da je T. Živković bio napdnut i da je upravo on povređen - kaže Lazarević.

Podsetimo, da je došlo do incidenta i da je jedna osoba lakše povređena potvrđeno je Osnovnog javanog tužilaštva u Leskovcu, odakle su istakli i da u obaveštavanju o događaju - nije navedeno da je napad imao političku pozadinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    20:25 // 13. 12. 2022.

    A, Milica, zabole je ...

  • zavetnici, gde ste vi

    14:33 // 13. 12. 2022.

    nema reagivanja u vezi trnutne situacije na KiM

  • Nislija

    13:09 // 13. 12. 2022.

    Nema potrebe da se demantuje prethodna vest . Znamo svi dobro ko su nasilnici u ovoj zemlji , nismo ni mislili da moze obratno da bude . Ajmo sada leskovacki botovi !!! Udrite !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: