Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:32, 3. 2. 2020.

| Politika

Zavetnici u Leskovcu najavili izlazak na izbore

Autor:B. S.Izvor:Južne vesti
zavetnici leskovac
Treća politička opcija koja je u Leskovcu najavila izlazak na izbore, foto: M. S.

Srpska stanka Zavetnici druga je politička opcija koja je u Leskovcu najavila izlazak na predstojeće izbore. Prema rečima predsednika Gradskog odbora ove stranke Dejana Nešića u narednom periodu će građanima predstaviti svoj plan i program, a kao najvažniji deo toga ističe smanjenje ekonomske zavisnosti zemlje.

Nakon Narodnog bloka, učešće na predstojećim izborima najavili su i Zavetnici. Nešić kaže da je u središtu njihovog političkog programa ideja suverenizma, odnosno jaka, slobodna i nezavisna Srbija, a u planu im je izbavljenje zemlje uz "dužničkog ropstva" i prekid saradnje sa MMF-om.

U narednom periodu obići ćemo svako naselje i razgovarati sa građanima kako bi im predstavili svoju programsku i političku platformu za bolji i uspešniji Leskovac. Naša je želja da povratimo poverenje građana u zdravstvo i da obnovimo dostojanostvo lekarskog poziva - kaže Nešić.

Dodaje da, ukoliko postanu deo vlasti, planiraju da povećaju izdvajanja za kulturu, a kao najvažniji investiciju ističu ulaganje u obrazovanje.

Srpska stranka Zavetnici postoji od 2012. godine.

Podsetimo, politički program Leskovčanima su predstavili i članovi Pokreta "Metla 2020" koji još nisu doneli odluku o izlasku na izbore.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marija R.

    11:21 // 4. 2. 2020.

    Spuštanje cenzusa sa 5 na 3 posto je dokaz da SNS daje šansu i drugim strankama, udruženjima grupa gradjana itd na uštrb svojih glasača. Ovo je odraz demokratije u našoj zemlji gde svako ima pravo da bira i bude biran. A to što sad za njih većina ljudi koji nisu u politici prvi put čuje je dokaz koliko su bili tu za građane u proteklom periodu.

  • MISCHA

    23:21 // 3. 2. 2020.

    Svako ima pravo,demokratsko pravo da ucestvuje na izbore,pa i ova nova,minorna partija.Dzaba zavet,tesko do cenzusa.

  • Aleksandra Stevanovic

    23:09 // 3. 2. 2020.

    Nije lako danasnjoj opoziciji s obzirom na to ko je na vlasti i koliko oni rade na unapredjenju svih sfera naseg zivota. SNS je ozbiljna stranka koja odlicno funkcionise a sve u interesu gradjana koji je podrzavaju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: