Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:32, 20. 3. 2022.

| Politika

"Zavetnici" u Nišu: Veliki politički pritisci i progon neistomišljenika na jugu Srbije

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
izbori
Predizborni skup u Nišu; foto: "Zavetnici"

Da su na jugu Srbije izrazito veliki politički pritisci, partijsko zapošljavanje, ucene i progon političkih neistomišljenika, istakli su iz Srpske stranke Zavetnici na predizbornom skupu u Nišu. Predsednički kandidat te stranke Milica Đurđević Stamenkovski je poručila i da je potrebna Karađorđeva hrabrost i Miloševa mudrost da ne bi bilo više podela u društvu.

"Zavetnici" su nakon Leskovca kamapnju nastavili u Nišu, a Đurđević Stamenkovski je istakla da je njena stranka jedina koja samostalno izlazi na izbore zato što članovi te stranke žele da budu svoji na svome.

Mnogima koji pokušavaju da nas svrstaju i danima prišivaju različite etikete, poručujemo da se ne bavimo ni Đilasom ni Vučićem. Previše se priča o njima, a premalo o Srbiji. Vreme je konačno da saberemo Karađorđevu hrabrost i Miloševu mudrost i da prekinemo sa podelama u našem društvu koje su neretko bile ideološke i koje su nas dovele do stanja u kojem se sada nalazimo - navela je Đurđević Stamenkovski.

Na skupu su istakli i da su na jugu Srbije izrazito veliki politički pritisci, partijsko zapošljavanje, ucene i progon političkih neistomišljenika. stranka "Karađorđeva hrabrost i Milošseva mudrost"; foto: "Zavetnici"

Dodala je da je program "Zavetnika" donošenje zakona koji će zaštiti majke i roditelje dece koja imaju smetnje u razvoju i istakla da žele da vrate prioritet domaćoj proizvodnji i domaćoj privredi i da zaustave favorizovanje stranih investitora.

Govoreći o situaciji u Ukrajini, rekla je da ta kriza pokazuje da Srbija mora da se u spoljnoj politici rukovodi svojim interesima.

Mi nemamo razloga da se svrstamo na stranu NATO-a i da na bilo koji način sebe stavljamo uz one koji su ovde u Nišu ubili trudnicu Ljiljanu Spasić - istakla je Đurđević Stamenkovski.

Podsetimo, ona je u Leskovcu na početku kampanje poručila da jug Srbije više ne sme biti zaboravljen.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djekson

    15:43 // 21. 3. 2022.

    Zanovetnica mora da Zanoveta
    Mora još da Poraste

  • Filozof

    19:23 // 20. 3. 2022.

    zAVetnica se zAVetovala na predizbornom skupu, a Radikalna krv nije voda.
    Znam da znate samo da Vas podestem, istaknuti je aktivista skupa podrske Sirijskom predsedniku Basaru el Asadu povodom visegodisnjeg gradjanskog rata u toj zemlji i skupa podrske Ruskoj Federaciji povodom aneksije Krima i vojnog sukoba na Istoku Ukrajine ...

  • Profesor Dušan

    15:57 // 20. 3. 2022.

    Zamislite ovu kako se svaki dan pojavljuje na Tv-u i priča, priča, priča, priča, ne prestaje ,.... doživiš nervni slom , nju nikako ne glasajte .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: