Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:40, 8. 2. 2019.

| Politika

Zbog Vučićeve kampanje vanredni program na lokalnim medijima

Autor:G. BjeletićIzvor:Južne vesti
tv-ekran-televizije-vucic-foto-J.V
Nagradno pitanje - koja je ovo televizija?; foto: J. V.

Dok je predsednik Aleksandar Vučić u kampanji koju je započeo na jugu Srbije, sva njegova obraćanja prenose sve televizije. Na desetine kanala juče i danas često emituje isti program.

tv-ekran-televizije-vucic2-foto-J.V Uživo uključenje; foto: J. V.Južne vesti ranije su potvrdile da se program televizija u vlasništvu Radoice Milosavljevića iz Kruševca, bliskog Srpskoj naprednoj stranci i njenom funkcioneru Bratislavu Gašiću, čiji se članovi porodice takođe pojavljuju kao vlasnici više lokalnih televizija, uređuje po nalozima koji stižu iz jednog centra.

Dobili smo mejlove sa uputstvima o emitovanju istog sadržaja i potvrdu iz više televizija u vlasništvu Milosavljevića, ali isti sadržaj prikazuje se i na drugim lokalnim medijima. Međutim, niko iz tih medija na pitanje da li i oni dobijaju mejlove sa uputstvom, od koga stižu i zašto u Informativnom programu imaju identičan sadržaj kao i druge televizije, nije hteo da odgovori.

51505907-462637490937925-7991539205492703232-n I Piroćanci gledaju Vučića; foto: J. V.

Izvori Južnih vesti iz lokalnih medija objasnili su da im je januara ove godine prvi put naređeno da se uključe u kampanju protiv opozicionih lidera, a da su ranije dobijali jedino naloge da prate, odnosno da preuzimaju uglavnom od Studija B prenos obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

51500071-255056072055441-6279271779076669440-n Za Vojvođane; foto: J. V.Informacija koja je juče prosleđena Južnim vestima glasi:

Naredili su da danas budemo u pripravnosti. Prenosimo sve Vučićeve konferencije za novinare - kaže izvor Južnih vesti.

Pouzdanost izvora potvrđuje TV program koji je na brojnim televizijama identičan.

51936792-2232839660262231-8026009178491322368-n foto: J. V.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pirke

    19:06 // 9. 2. 2019.

    U Pirotu skoro ceo dan bez antenskog tv signala, odmorismo glavu, evo počeli ljudi da pričaju međusobno..

  • Zarobljena drzava

    09:50 // 9. 2. 2019.

    Ispiranje mozga nastupima na svim televizijama. Ispiranje mozga botovskim komentarima. Ispiranje mozga lupanjem minuseva na komentare. SNS propaganda zaglupljivanja Srbije radi bednog ostanka na vlasti.

  • Milan

    23:05 // 8. 2. 2019.

    Povecana aktivnost diktatorskih naredbi se vidi i po nevidjenoj aktivnosti sendvicara na sajtu JuznihVesti. Ali dobro, mi znamo da su to botovi. Oni znaju da su to botovi. Nece oni da prestanu da se prodaju za sendvic, niti cemo mi poceti. Dobro je, nadam se, to sto ce JV imati veci promet i veci broj poseta i tako zaraditi vise i moci vise da prosiri svoje aktivnosti. Srecno ;)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: