Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:24, 19. 3. 2017.

Jeremić: Treba nam Moravski koridor, a ne koridor Velike Albanije

jeremic-naslovna-A.S Jeremić ispred Pozorišta; foto: A.S.

Predsednički kandidat Vuk Jeremić rekao je da želi da spoji Niš sa Užicem, a ne sa Tiranom i upitao okupljene ispred niškog Narodnog pozorišta “da li treba da spojimo Niš sa Tiranom, pa da nam svakog vikenda dolaze i kupuju stanove i kuće”. Nakon kratkog govora on je sa okupljenima prošetao niškim ulicama uz bubnjare, pištaljke i povike “Vuče, Vuče” i “gotov je”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Овца за шишање

    14:37 // 19. 3. 2017.

    Ово неки нови СПО - Вуче, Вуче, Банана...

  • Kom

    21:43 // 19. 3. 2017.

    Ova izjava je skandal i sramota za Jeremića. No, dakako ne i najveća.
    Kunemo se u Kosovo a nemamo normalan put do njega. Kada idem ka Merdarama izvodim manevre izbegavanja udarnih rupa oko Kuršumlijske banje. I sramota me, jer kad predjem administrativnu liniju, put do Prištine u kudikamo boljem stanju. Moje lično mišljenje je da nam treba autoput, zbog nas samih.

    • Draza

      01:00 // 20. 3. 2017.

      Ne lupaj gluposti

  • Minja

    14:47 // 19. 3. 2017.

    Vuce,

    Sta ai uzeo tog Bananu. Pa taj ne zasluzuje vise prilika da dobija. Uvek site face. Bas smo ja I moja porodica I prijatelji zeleli da daju glas Vama, ali sa Bananom u ekipi moracemo nekom drugom da damo glass.

    • Dragan

      17:36 // 19. 3. 2017.

      @Minja
      Nije mi jasno šta imate protiv Baneta Jovanovića, samo da vas podsetim da je čovek izuzetno operativan i koliko je saobraćajnica uradjeno njegovim zalaganjem ovi danas nemogu da postignu da obeleže pešačke prelaze i da obeleže saobraćajne trake. Jedino stižu da obeleže parking mesta.

    • misko

      08:38 // 20. 3. 2017.

      Banana je bio sa svim i svakim, pa i sa ovim danas, dok ga nisu otkačili. Isti su, samo različito pakovanje. Te čuvene saobraćajnice...radile su se godinama, užasnog kvaliteta, preplaćene, više puta otvarane.
      Da ne pominjem blamove, kada je pokušavao da se kiti tudjim perjem, pa su ga ladili ( otvaranje fudbalskih igrališta na primer).

  • bananica

    13:39 // 19. 3. 2017.

    Pametan čovek,ali razočarenje za mene izbor Banane u Nisu za saradnika,uz svu zelju da glasam za ovog coveka ipak cu izabrati Jankovica samo zbog lose selekcije u Nisu.

    • Iva

      17:25 // 19. 3. 2017.

      Mislim da Banana nije u timu Vuka Jeremića. Cela Vukova kamoanja se oslanja na građane a podrške koje dobija od pojedinaca i od grupe građana su u ovom trenutku neophodne da bi se stiglo do drugog kruga. Pa i Saša Janković ima podršku Demokrata. Ako ne podržimo Vuka ili Sašu, zna se ko pobeđuje. Ja podržavam Vuka jer smatram da ima veliko političko iskustvo a to je bitno za funkciju predsednika.

  • niš

    20:51 // 19. 3. 2017.

    I ajd na kraju kažite iskreno, jel je uzeo Bananu za svoj tim ili nije i gde to da pročitam, vidim? Nadam se da nikada više neće biti na funkciji u Nišu.

  • goce

    14:47 // 19. 3. 2017.

    Fala bogu ovi nisu dovozili simpatizere autobusima iz drugih gradova kao poneki. Nije bilo ni sendviča,sokova itd. Sve same nišllije

  • Peki

    01:37 // 20. 3. 2017.

    Posle duzeg vremena konacno sam ponovo ponosan na moj grad, ali ako misli sa Bananom da nesto uradi od toga nema nista, to mi kvari utisak ove atmosfere.

  • Dejan

    09:16 // 20. 3. 2017.

    Prvi put posle mnogo godina jedan opozicioni lider uspeva da u ljudima probudi uspavanu energiju. Da nas trgne iz letargije i beznadja. Na ovim izborima ne vidim vecu nadu za Srbiju od Vuka Jeremica!

  • tmujo

    23:43 // 20. 3. 2017.

    put naravno treba popraviti ali on isto tako nemora biti auto put, taj auto put ima veze i treba iskljucivo albanskim lukama na moru,procentualno gledano njima treba 80 posto a nama 20 posto auto put tako da ta ruta sigurno netreba da nam bude prioritet.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: