Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:16, 28. 2. 2014.

| Politika

Živković: 16. marta građani biraju svoju sudbinu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Gost emisije "15 minuta" - Zoran Živković

Predsednik Nove stranke Zoran Živković gostujući u emisiji “15 minuta” rekao je da su predstojeći izbori test inteligencije za građane, jer odlučuju da li će glasati za bajke ili za realnost.

Kaže da bajke o Beogradu na vodi i milionskim investicijama dolaze iz redova naprednjaka, a da realnost nudi politika koju je sprovodio Zoran Đinđić od 2001. do 2004, godine, a koju pokušava da nastavi Nova stranka u koaliciji sa DS-om.

- Srbiji ne trebaju ni te bajke, ni kult ličnosti Pinokija koji na čarobnom tepihu lebdi iznad Srbije i baca hrpu neistina i lažnih obećanja. Građani biraju između bajki ili politike Zorana Đinđića. Teško je bez njega raditi sada, ali koliko možemo, moramo to da učinimo - rekao je Živković.

Nekadašnji premijer i gradonačelnik Niša govorio je o idejama i planovima Nove stranke, o problemima građana, ali i o neohodnosti opsežne policijske akcije nalik “Sablji”.

Prvi, po Živkovićevom mišljenju, na listi za saslušanje je premijer Ivica Dačić.

- On se sretao, po svom iskazu, 4 ili 5 puta sa kriminalcem broj 2 u Srbiji. Treba saslušati i Aleksandra Vučića da vidimo gde je on bio u trenutku kada je ubijen Slavko Ćuruvija. On je tada bio ministar za informisanje. Treba pitati i Tomislava Nikolića šta je mislio sa porukom Đinđiću kada neko ima problem sa nogom da neće dugo da živi - rekao je Živković.

Zbog čega se odlučio da na izbore izađe u koaliciji sa Demokratskom strankom i u kakvim je odnosima sa Borisom Tadićem? Da li Nova demokratska stranka postoji i kako je Tadić pomogao naprednjacima da dođu na vlast, kao i kakvi su Živkovićevi planovi za jug Srbije pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • vlada nis

    09:54 // 1. 3. 2014.

    Treba nam promene, svaka promena je pocela iz Nisa, pa ce i ova.Svako neka se zapita jel na bolje nesto, jel nam se neko iz porodice zaposlio osim onih sa partiskim knjizicama.Pola Nisa ode u svet ...

  • masa

    09:27 // 1. 3. 2014.

    Vi koji niste placali struju, obrisali su vam sve kamate, mi koji smo placali smo ispali magarci. Uzmite 1000 Evra koje vam je dao Dinkic pa platite!Ali Vucic ce vam pomoci!Zgazice nas do daske! DOSTA

  • Vojkan Zivkovic

    01:32 // 1. 3. 2014.

    Možda i nisam baš neki politički analitičar, al' nisam ni u buretu bio protekle decenije. Moj glas može da dobije samo onaj koji od imovine sada ima isto ili manje no pre stupanja na vlast.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: