Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:21, 10. 11. 2011.

| Politika

Zoran Antić: "Znam ko je zapalio auto"

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
vranje, zoran antic

Na otvorenom danu za medije, koji jednom mesečno organizuju vranjski socijalisti, Zoran Antić, prvi čovek GO SPS, izneo je niz optužbi na rad istražnih organa koji rade na rasvetljavanju slučajeva paljenja automobila u poslednjih nekoliko meseci.

- Ovde nije reč samo o meni, već i o svim građanima Vranja. Što se mene lično tiče, naneta mi je materijalna šteta u iznosu od 15.000 eura, ali nije reč o tome već o bezbednosti u gradu. Imam dokaze i čvrsto verujem da se radi o politički motivisanom delu - rekao je Antić.

On je dodao da ima informacije da su određeni dokazi vezani za još dve paljevine vozila koje su se dogodile ubrzo posle ovog incidenta “sakriveni” u procesu istrage.

- Pitam se da li neko, nekog ko je na važnom mestu štiti. Sačekaću još petnaestak dana, a onda ću se obratiti Ivici Dačiću, sa zahtevom da svi slučajevi paljenja automobila budu rasvetljeni. Jer se odugovlačenjem gubi smisao – rekao je Antić.

Na naše pitanje da li je bio kontaktiran od strane policijke uprave u vvezi ovog slučaja, on je reko da je bilo kontakata ali da nije zadovoljan onim što je urađeno. Na kraju, Antić je rekao da će on i ostali vlasnici čiji su automobili izgoreli tražiti od države da im se nadoknadi šteta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Meda

    09:19 // 11. 11. 2011.

    SPS da naplati od drzave...

    Lopov da naplati od zrtve pljackasa...

  • hm

    11:10 // 10. 11. 2011.

    Sto bi njemu drzava placala zapaljen auto?

    Ako ima auto od 15000 e a nije ga kasko osigurao onda i zasluzuje da ostane bez tih para.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: