Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:35, 1. 4. 2018.

Zorana Mihajlović: Grad Niš nema dovoljno para da razvija aerodrom

Gradobačelnik Bulatović otkrio recept za uspeh I Mihajlovićeva optužila demokrate, zbog stanja sa niškim aerodromom; foto: JV/J. Adamović

Gradska vlast je poklonila Aerodrom “Konstantin Veliki” Državi, jer, kako kaže potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, Niš nije u stanju da u njega ulaže dovoljno para, da bi funkcionisanje ove vazdušne luke “bilo na najvišem nivou”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Realan

    10:31 // 1. 4. 2018.

    Svuda u okruzenju su preduzeca drzavna koja obuhvataju sve Aerodrome u zemlji. I podjednako ih razvijaju jer su od opsteg drustvenog interesa za celu drzave. Nis nema para rupe da krpi i parkove da renovia ,a ne da ulaze u nove Terminalne zgrade i opremu.
    Samo neka ga uzmu ibukoze u njega a on svakako ostaje navteritoriji Nisa i radnici koji rade u njemu su Nislije kaoni vecina putnika koka je sa

    • Veoma realan

      19:13 // 1. 4. 2018.

      Vidi,i ovde ima botova! Na nekim portalima oni vec dominiraju.
      U svom stilu glupavi komentari,a sve protiv nas Nislija! Uzas.

    • Zaratustra

      13:17 // 2. 4. 2018.

      Realni, u toku je upis u prvi razred osnovne škole. Toplo preporučujem opismenjavanje. Ostaće tajna kako si uspeo da pročitaš Vučićevo ime na izborima.

  • Konstantin Veliki

    10:24 // 1. 4. 2018.

    Grad Niš nema dovoljno para da razvija bilo šta!

  • Miloš

    10:35 // 1. 4. 2018.

    Na vlasti su profesionalni lažovi koji bi i poligraf zeznuli bez da trepnu! Ako mislite da grad nema para za investicije, što država malo ne odreši kesu pa da pomogne razvoj?! Ionako se sav novac sliva u Beograd! Još nam premijer-predsednik kaže da je država dozvolila da se Niš razvija!? Molim?! Dozvolila?!
    Ako oterate low cost kompanije iz Niša, ponovo letim iz Sofije, BG me NE ZANIMA!

  • Stradija

    11:01 // 1. 4. 2018.

    gdin Bulatovic da pokloni kome hoće ono što mu je tatko ostavio u nasleđe. u Niš su dovedeni Jura, Kurta i Murta... barem dva strana investitora bi uložila u aerodrom... ali cilj Bulatovica i Sns je potopiti aerodrom a Niš dovesti na nivo kolonijalne palanke. Taj Bg je stavljao zabrane na ponude stranih avio kompanija da lete iz Niša a ne Z Živković . Brzo ste to zaboravili nislije.

  • Gaga

    11:41 // 1. 4. 2018.

    Vajna ministarka okrivljuje bivsu vlast, a bila deo nje! Pa, nemamo svi kolektivnu amneziju.Nislije ne daju aerodrom i tacka!Vidimo se danas na protestu!

    • nisliski mohikanac

      13:55 // 1. 4. 2018.

      ko ce da ide na protest,hahaha vis da ce kisa,jos nedelja,da zrtvuju televizor i komp zarad pravde i dostajanstva,ma hajte molim vas,pa nece jednom u dve godine na izbore da izadju,hehe jos ako su drzavnom sektoru ko polovina sto jeste pa da ih neko vidi pa da izgube posao snova od 400eura nema sanse pa taman da vlast pocne da bije i strelja ne bi izasli

  • Markoni

    11:42 // 1. 4. 2018.

    Evo vidite i ministarka kaze da je niska vlast nesposobna da upravlja svojim preduzecem..

    Zato ostavke svih nesposobnih politicara na celu sa vojnim invalidom, njemu je opravdano jer je invalid i treba samo da se povuce..

  • Nis za nista

    23:47 // 1. 4. 2018.

    Nislije su imale priliku da u radu aerodroma pokazu kako se primenjuje pravo i pravda u Nisu.Na zalost ,pokazali su ko se i kako zaposljava,Da su mnogi nestrucni .Da se mnoge odluke ne sprovode.Sve to neko vidi i jedva je docekao.Niski aerodrom je dobar plen.Nislije sami sebe unistise/prodadose/ za jednu kafu,pice

  • Срба

    10:12 // 1. 4. 2018.

    Зоки- ово су ти приче за лаку ноћ. Зар заиста мислиш и ти твоји напре-ДНО-и да смо сви ми у Нишу весла сисали?!! Оставите ви лепо аеродром Нишу и у Нишу без икакве присилне отимачине, па га онда помажите до миле воље! Не мора баш све да иде из и преко Београда.

  • mnogo smrdi

    10:29 // 1. 4. 2018.

    Posto je drzava ostala bez aerodroma,sada su se setili naseg.OK.Aerodrom i treba da bude drzavno preduzece,ali UPRAVA AERODROMA MORA DA OSTANE U NASEM GRADU,a ne da prave novo preduzece u Beogradu i zaposljavaju ljude iz Beograda.Sve mi ovo lici na VISAK RADNIKA SA TESLE.

  • NISLIJA

    10:07 // 1. 4. 2018.

    Zastarelu opremu ste dovukli u Nis,a Surcinu kupili savremenu i onda ga prodali.Zasto to niste kupili Nisu? Bulatovic samo sto ne rece da smo mi shvatili da ce da "prenesu" aerodrom u BGD.Mi samo hocemo da on radi i da uprava bude u nasem gradu,a drzava i ima obavezu prema drzavnom preduzecu.Ne moze sediste biti u Beogradu VEC U NISU.

  • sugradjanin

    10:35 // 1. 4. 2018.

    Zorana,koliko je grad Beograd ulagao u aerodrom? Nista.Prema tome: drzava i jeste duzna da ulaze u nas aerodrom,posto vise nemamo nijedan.

  • sve u nis

    11:01 // 1. 4. 2018.

    Kolike plate su bile na aerodromu u Beogradu? Sad ih je mnogo ostalo bez posla i treba formirati AERODROM NIS sa sedistem u Beogradu.E,to nece da moze.

  • Ja

    11:29 // 1. 4. 2018.

    Setili se posle sedam godina na vlasti u gradu da im je DS kriv ! Ne kažem da su ovi cveće, daleko od toga uništili su i oni grad ali ovi sada zamajavaju svoje glasače iz ruralnih sredina jer je građanima Niša sve jasno ! Nažalost to je tako kada grad vode oni koji su u Niš sišli u čakširama i nakon dobijanja članske knjižice sada odlučuju o sudbini građana !!

  • Aperkat

    18:48 // 1. 4. 2018.

    Zamislite da Solunu otmu aeodrom i pripoje ga Atinskom,sa ovakvim nesuvislim objasnjenjima,koja su smesna i za decu od 10 godina?Za jedan dan bi cela solunska regija se digla na noge i iz Soluna otisla u Atinu,da brani svoje!

    Osetili su ovi meko,znaju da je odavno zamro gradki duh i da je na delu najgora srpska poslovica-use i u svoje kljuse!

  • nesa

    18:55 // 1. 4. 2018.

    jedan sat prenosa gradske skupstine kosta 1000eur?
    pa eto para.
    ukinite te prenose.
    zasto je prodata ntv?
    tako ce i ovaj slucaj da zavrsi.
    rimljani mu dadose krila a crnogorac bi da ih posece.

  • Ivan

    19:40 // 1. 4. 2018.

    Grad nema para da razvija aerodrom? Pa zasto onda drzava ne pozajmi ili ne da neki najpovoljniji kredit za razvitak? Kad drzava moze da sponzorise Beograd na vodi koji pripada Beogradu onda moze i Niski aerodrom. Osim ako misle da Nis nije u Srbiji.

    • Marina

      05:01 // 2. 4. 2018.

      Tako je. Kome sve nisu dali pare. A sad bi i ovo malo da nam uzmu. Nema! Ne damo!

  • gorcilo

    22:23 // 1. 4. 2018.

    Ovi definitivno nema šta da traže na sledećeim izborima....

  • ***

    09:55 // 1. 4. 2018.

    Znamo mi,Zorana da ne postoje gradski aerodromi,ali ovim ne mozete upravljati iz Beograda i osnivati novo preduzece da zaposlite one koji ostaju bez posla sa beogradskog.Neka sve bude u Nisu,a duznost drzave i jeste da ulaze.Da li ce bivsi JAT leteti iz Nisa ili ste ko zna sta obecali Francuzima?

  • Danilo

    10:12 // 1. 4. 2018.

    Drzava moze da pomogne drugacije! A ne mi da poklonimo aeodrom vama gore u Beograd.

  • Dragan

    10:27 // 1. 4. 2018.

    Neko se pravilno na Facebooku zapitao: ...a zašto država ne da pare gradu Nišu, zašto mi da im damo aerodrom, da su bili sposobni da upravljaju beogradskim ne bi ga prodali Francuzima .... Dakle lopovi provaljeni ste!

  • Pedja

    10:50 // 1. 4. 2018.

    Mozete vi ako hocete da pomognete i bez toga da otimate aerodrom.

  • Ivan

    11:19 // 1. 4. 2018.

    Pitanja za gospodju Mihajlovic. Da li je Nis u Srbiji? Da li je drzavi potrebno da joj se pokloni aerodrom da bi u njega ulozila? Zasto drzava ne ulozi u njega ako njeni gradjani imaju korist? Sta ce gradjani Nisa dobiti od poklona osim povecanja usluga aerodroma? Sram vas bilo!

  • Ikanis

    11:31 // 1. 4. 2018.

    Sto niste stali "iza" masinske industrije gde je hiljade ljudi ostalo bez posla i otpremnina, sta je s nitexom, ei... Nego ste uzeli pare od francuza da im sklonite konkurenciju. Ni obraza ni srama vi nemate, ovo ni turci nisu radili.

    • ШаЛу На СтРаНу

      12:40 // 1. 4. 2018.

      Тачно тако. То је добра идеја, нек поклоне држави машинску, тј. голе зидове што су остали пошто су машине већ извукли, па нек је развијају ако им је до улагања. Ето то је ипак лепши поклон држави:)

  • ZIVKOVIC

    19:01 // 1. 4. 2018.

    LUD,zbunjen,normalan.Pa da li je moguce da neko ko je profesor i potpresednik vlade da ovakvu izjavu.Ocigledno da ona smatra da ce i ovaj deo Srbije otici tudjinu.Pa gdjo prof,vi izgleda ne shvatate da ako aerodrom ostane niski ne treba da vlada ulaze .U aerodrom ulagati samo ako je BG.Jadna vasa profesura .Vidi se koliko volite ovu zemlju j koliko bi da se ona razvije juzno od BG.VAZDUHOPLOHOVI.

  • Mika

    05:41 // 2. 4. 2018.

    Gospode, kolika smelost, drskost i arogancija od ove spodobne ministarke da daje ovako uvredljive i diskriminatorne izjave!!! Pa, zar ona i njeni pajstasi misle da samo u Beogradu postoje sposobni i obrazovani poslovni ljudi!?? Ovo treba isterati do kraja sa protestima i obavestiti sve evropske i medjunarodne institucije- zajedno sa sudom u Briselu.

  • Bozidar Zivkovic

    09:56 // 2. 4. 2018.

    Pa Vi ste na vlasti u Nisu vec deset godina, koja bre bivsa vlast i dokle vise da se vadite na vase prethodnike?!!!

  • nislija

    10:16 // 1. 4. 2018.

    Kakav lazov ova ministarka.
    Otimate jer ste potpisali tajni ugovor sa francuzima da ogranicite rast nishkog aerodroma.
    A duznost drzave i jeste da ulaze u infrastrukturu -puteve,,mostove...itd

  • Marko

    11:59 // 2. 4. 2018.

    Grad nije imao para ni za druge infrastrukturne projekte, pa je uzimao kredite. U Smiljkovo vreme aerodrom je podizao kredite (u švajcarskim francima) da bi kupovao polovne autobuse za gradski prevoz. Sa sposobnim i odgovornim upravljanjem ovi krediti bi se lako vratili, a aerodrom bi se sigurno razvijao.

  • Jelena

    12:31 // 2. 4. 2018.

    S_oko SNS-ovska, ako ste toliko zapeli da vam nešto poklonimo, mi Nišlije smo spremni da vam poklonimo Elektronsku. Da je revitalizujete, jer mi to ne umemo sami. Jel vam odgovara, a?

  • Uroš

    10:51 // 1. 4. 2018.

    Objašnjenje ministarke bi čak imalo smisla u normalnim okolnostima, ali dva pitanja bacaju veliku sumnju na čiste namere. Prvo, zašto se o tome nije ranije pričalo, nego se odluka donosi na prepad? Drugo, zasto se takva odluka donosi bas kad se daje koncesija za Bg aerodrom? Providni ste i nespretni u pravdanju.

  • Малена

    14:37 // 2. 4. 2018.

    Pa kako da Niš ima pare kad se sve sliva u Beograd,Beogradizacija Srbije !!!

  • kole

    15:06 // 2. 4. 2018.

    A gledaj Bulatovica, nesme da trepne.

  • Bruno

    13:36 // 1. 4. 2018.

    OK. Ajde grad nema para, pa onda neka grad raspiše konkurs za strateškog partnera, kao što je vajna vlada Srbije dala pod koncesiju N.T Normalno da strateški partner uloži pare i kao u slučaju sa bg. aerodromom, plaća određenu sumu godišnje, ali u budžet grada Niša. Šta je tu problem? Ne bi ga zatvorio, e tu je problem.

  • Verko

    13:54 // 1. 4. 2018.

    Grad zaista nema para da razvija aerodrom ali može da nađe investitora. Ovako je predat Beogradu, pa će Beograd da nađe investitora. Niš opet na gubitku. Glupost, neznanje, poltronstvo, stare centralionističke navike iz socijalizma...

  • Perun

    14:19 // 1. 4. 2018.

    Ne treba dati aerodrom Beogradu! Nis recimo moze da uzme kredit (krediti su uzimani za svakojake gluposti, pa sto ne bi moglo i za aerodrom), ili pak da ga da u koncesiju, onda lepo pare gradu, a Beogradu duplo golo.

  • Koki

    14:20 // 1. 4. 2018.

    Donirace nam Win Win, Emmi...

  • vlada

    14:38 // 1. 4. 2018.

    Kakav crni DS. Za ovakvo stanje je kriv kralj Aleksandar Karađorđević jer je napravio Jugoslaviju umesto Velike Srbije. Radikali su do sada imali tu i tamo neko smisleno opravdanje, sada su počeli da se gube totalno.

  • Zdenko DZunic

    14:39 // 1. 4. 2018.

    Zorana, neka Beograd pomogne Nisu, ionako nam uzimate penzije,a ne vracate ih.To ne znaci po automatizmu, da hocemo da poklonimo svoju licnu imovinu, vec nam je vi otimate.Sramota!

  • Dejan

    14:41 // 1. 4. 2018.

    Svi koji veruju ovoj gospođi neka provere na youtube koliko godina unazad obmanjuje građane Srbije završetkom koridora 10. A sada Nišlije treba da poveruju da će ovoga puta obećanje biti istinito.

  • Brzi

    14:47 // 1. 4. 2018.

    PA gospodjo ministarko sto ne dokapitalizujete Aerodrom koji bi ostao i dalje u vlasnistvu gradjana Nisa i povecate njegov profit i produktivnost. A ovako otecete ga za dzabe i ugasiti za nekoliko godina da ne bi bio konkurencija Nikoli Tesli. Dokle bre vise otimacina kroz poklon. Ukoliko nije to moguce,prodajte Aerodrom a sredstva od prodaje neka se vrate Nislijama koji su i ulagali u njega.

  • пензионер МАРК

    15:15 // 1. 4. 2018.

    Ма ова "министарка" лупа као отворен прозор!

  • Borko

    16:31 // 1. 4. 2018.

    "Vlada Srbije, dodaje ona, neće dozvoliti da Aerodrom “Kostantin Veliki” propadne."
    Kako je "JAT" znao da gasi niški aerodrom sada bi država morala da pomogne da niški aerodrom ostane niški. Nisu hteli da daju garanciju za "MIN-Lokomotivu" koja je imala potpisan ugovor sa Makedoncima (50 miliona dinara) i "Lokomotiva" je uništena. Verovatno ovo ima veze sa davanjem beogradskog aerodroma Francuzima

  • Borko

    16:37 // 1. 4. 2018.

    Za jug Srbije je namenjeno da secka otrovne žičke za automobile i da mota vunicu za Turke i to nam je dozvolila EU i Vučić. Hvala im što otvaraju veliku mogućnost za našu decu na jugu Srbije.

  • perica

    17:55 // 1. 4. 2018.

    А зашто Ниш нема пара баш у тренутку када Французи узимају Београдски аеродром. Булатовића је неписмени потрчко и брука за Ниш.

    • MARJAN

      21:33 // 1. 4. 2018.

      Ovi isti ko G17. Dinkic, Bane, Bosko Nicic. Sad oce ovi da otmu sto je gradsko (gradjan Nisa). Oteli bi od svoje dece.Omladina moze da pokrene grad i da nedozvoli da otmu Aerodrom.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: