Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:53, 2. 10. 2012.

| Politika

Zukorlićevi tuže Blace

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
490x370-JUZNE-VESTI-Izbori-2012-foto-Aleksandar-Kostic.jpg
Ilustracija

Šezdesetak predstavnika Zukorlićeve stranke u Blacu podnelo je tužbe protiv opštine Blace. Oni traže da im se isplate naknade za izborna dežurstva tokom majskih izbora i tvrde da su diskriminisani jer jedino njima nisu uplaćene naknade.

- Još uvek ne znamo razloge diskriminacije predstavnika Zukorlićeve stranke jer članovi lokalne izborne komisije, odnosno vlasti u Blacu, ne žele da saopšte zašto jedino nama nije isplaćen novac. Smatram da je došlo do zloupotrebe ovlašćenja, odnosno novčanih sredstava namenjenih predstavnicima jednog od kandidata koji je učestvovao na izborima za predsednika Republike – kaže predstavnik ove stranke u Blacu Vladica Miletić.

On dodaje da će, pored tužbi za naknadu, oni uputiti i tužbe radi utvrđivanja diskriminacije po političkoj, odnosno verskoj osnovi.

Predsednik opštine Blace Radivoje Krstović kaže da je problem nastao jer su se jedno za drugim pojavila dva imena ovlašćenih za podizanje novca i da su zbog zabune koju imaju, svu dokumentaciju prosledili policiji.

- Prvo ovlašćenje bilo je na ime Gorana Stevanovića, a kasnije se pojavilo novo u kome se Vladica Miletić navodi kao ovlašćeno lice. S obzirom da je i ime predstavnice ove stranke u Novom Pazaru drugačije, u više navrata zvali smo sedište stranke, ali se niko nije javljao. Na kraju smo odlučili da sve predamo policiji. Novac za njih je stigao sa zakašnjenjem, odnosno pre deset dana i čim dobijemo odgovor iz policije, odnosno kada ona utvrdi ko je zapravo ovlašćen za podizanje novca, mi ćemo ga predati - najavio je Krstović


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zaks

    08:46 // 3. 10. 2012.

    Imenovani Vladica radi za gos.Nebojsu Milosavljevica bivseg predsednika Opstine Blace.tako da sva desavanja i afere radi u kooperaciji sa njim da bi skinuo sa vlasti sadasnjeg predsdnika.A manipulacije bivseg predsednika Milosavljevica svima su poznate u Blacu.Pokrao je i ostetio nekoliko porodica izbeglih i raseljenih jer je sa poverenikom crvenog krsta Gocmancem davao pomoc samo njihovim prijateljima i poznanicima.Zatim sva izgradnja stadiona za tenis,izgradnja bazena itd je pronevera Milosavljevica.Treba ga uhapsiti.

  • osmatrac

    07:31 // 3. 10. 2012.

    E baš me zanima koliko je taj lik dobio glasova u Blacu.

    • Jedan

      17:04 // 3. 10. 2012.

      1 glas

    • Jedan

      17:06 // 3. 10. 2012.

      1 glas dobili na izborima a žali se 60 predstavnika Zukorlićeve stranke. ha ha

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: