Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Agrorazvoj

  • Krompir

    Agroturizam - šansa da zažive seoska domaćinstva

    Iako su jug Srbije, posebno Stara i Suva planina pogodne za razvoj agroturizma, koji bi doprineo boljem materijalnom stanju seoskih domaćinstava, kaže Tatjana Panić iz Regionalne razvojne agencije "Jug", retko ko ove potencijale zapravo koristi, zbog čega je pokrenut projekat Lands, čiji je cilj informisanje ljudi o tome kako pokrenuti posao. Ipak, Grčka je pokazatelj toga da ovakvi projekti mogu pomoći du nekoj meri, ali da je za pravi uspeh potrebna inicijativa onih koji bi da se bave agroturizmom.

    (10) detaljnije
  • agrorazvoj.jpg

    Progovorili radnici Agrorazvoja

    Mobing, izgubljeni poslovi, malverzacije i spletkarenje su reči kojima zaposleni u niškom Agrorazvoju opisuju rad svoje direktorke Violete Maklenović u poslednje dve godine.

    (23) detaljnije
  • agrorazvoj.jpg

    Krivična prijava protiv direktorke Agrorazvoja

    Članovi Skupštine niškog Agrorazvoja odlučili su da protiv direktorke Violete Maklenović podnesu krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja.

    (12) detaljnije
  • agrorazvoj.jpg

    Ko je direktor niškog Agrorazvoja?

    Iako je Skupština niškog Agrorazvoja odlučila da smeni direktorku još pre godinu dana, ona ne dozvoljava ulazak novom direktoru i ne priznaje odluku o smeni. Reagovali policija i gradonačelnik.

    (23) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: