Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Bioskop Cineplexx

 • bioskop

  Domaća krimi-drama “Četiri ruže” stigla u niške bioskope

  Od četvrtka, 5. decembra na repertoarima niških bioskopa "Cineplexx" i "Vilin grad" nalaze se četiri nova naslova: domaća krimi-drama "Četiri ruže", španska komedija "Profesori/Dileri", božićna romantična drama "Prošlog Božića", animirani film "Playmobil", kao i korejsko ostvarenje "Run-off."

  detaljnije
 • realna prica

  "Dnevnik Diane Budisavljević", "Realna priča" i film o trci Le Man u niškim bioskopima

  Ljubitelji sedme umetnosti u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin Grad mogu da pogledaju film baziran na istinitoj priči o Diani Budisavljević koja je za vreme Drugog svetskog rata spasila više od 10.000 srpske dece iz NDH logora, kao i domaće ostvarenje Realna priča koje je režirao i tumači glavnu ulogu Gordan Kičić. Repertoar Cineplexx-a bogatiji je za filmove Le Man`66: Slavna 24 sata i Raširi krila.

  detaljnije
 • najava slobodna zona

  Niška "Slobodna zona" - film o "Areti Frenklin" otvara festival

  Festival koji stavlja Niš na kulturnu mapu Evrope i jedan od retkih na kome se mogu videti angažovani filmovi - "Slobodna zona", počinje 7. novembra, a za 5 dana koliko traje, publika će moći da vidi 11 filmova koji se bave gorućim problemima današnjice. Na otvaranju će biti prikazan dokumentarac o Areti Frenklin, ali niška publika neće moći da vidi film o spašavanju dece iz Jasenovca - Dnevnik Diane Budisavljević.

  detaljnije
 • porodica adams

  "Porodica Adams" stigla na repertoar niških bioskopa

  Animiranu komediju o najšašavijoj porodici Adams ljubitelji filma mogu pogledati u bioskopima Cineplexx i Vilin Grad . Novi naslovi na repertoaru Cineplexx -a su i Terminator: Mračna sudbina, Gde si pošla, Bernadet i Fiksizi-Majstorčići.

  detaljnije
 • Ekipa Srđan Todorović i Dragan Jovanović

  Nova domaća komedija "Ekipa" u niškim bioskopima

  Zvučna glumačka ekipa skrenula je pažnju javnosti na komediju "Ekipa", koju će niška publika počev od ove nedelje moći da vidi u "Cineplexx"-u i "Vilinom gradu". Od ovonedeljnih noviteta na repertoarima niških bioskopa tu su još i "Džudi", "Ovčica Šone: Farmagedon", kao i najnoviji film Pedra Almodovara "Bol i slava".

  detaljnije
 • Grdana

  Grdana ponovo na velikim platnima

  Nastavak "Grdane", filma koji prikazuje drugu stranu priče o Trnovoj Ružici, ove nedelje stiže u niške bioskope. I drugi deo filma "Dobrodošli u zemlju zombija" novina je na repertoarima "Cineplexx"-a i "Vilinog grada".

  (1) detaljnije
 • Džoker

  Džoker i Grdana stigli u niške bioskope

  Drugačiji pogled na jednog od najpoznatijih strip-negativaca Džokera prikazuje se u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin grad. Pored ovog filma, na repertoaru se nalazi i naučno-fantastični triler sa Vilom Smitom u glavnoj ulozi “Blizanac”, kao i nastavak "Grdane".

  detaljnije
 • Džoker

  "Džoker" i "Vojna akademija 5" premijerno u niškim bioskopima

  Krimi-drama o čoveku koji je klovn po danu i trudi se da postane stend-ap komičar noću, a koji otkriva da šala uvek završi na njegov račun, zarobljen između apatije i okrutnosti "Džoker", premijerno će biti prikazan u bioskopima "Vilin grad" i "Cineplexx". Publika će moći da pogleda i peti nastavak "Vojne akademije", kao i animirani film "Jeti - snežni čovek".

  detaljnije
 • rambo

  Najnoviji film o Rambu u niškim bioskopima

  Peti deo serijala o ratnom veteranu Džonu Rambu biće prikazivan od ove nedelje u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin grad. Pored toga, na repertoaru će se naći i horor "Ukleto", a za najmlađe tu je film o Dori istraživaču, kao i animirani film "Fantastika".

  (2) detaljnije
 • priča

  Novi film sa Bredom Pitom i nastavak "Priče o igračkama" u niškim bioskopima

  Filmoljupci će ove nedelje u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin grad imati prilike da pogledaju film "Ad Astra" sa Bredom Pitom u naslovnoj ulozi, "Priču sa igračkama 4", kao i domaći film "Pijavice". Pored toga, u Cineplexx-u će biti prikazana i drama Ona mi je sve, kao i horor film "Polaroid".

  detaljnije
 • opatija

  “Dauntonska opatija” dolazi na velika platna niških bioskopa

  Ljubitelji kultne serije “Dauntonska opatija”, čija je radnja smeštena u Britaniji na početku 20. veka, od večeras će u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin grad moći da pogledaju i istoimeni film. Pored toga, na repertoaru niških bioskopa ove nedelje, naći će se još i "Prevarantkinje sa Vol strita", animirani film "Vilijeva planeta", dok će u Cineplexx-u biti prikazan i akcioni triler "Na đavoljem putu".

  detaljnije
 • Vilijeva planeta

  Horor, crtać i mjuzikl na repertoarima niških bioskopa

  I najrazličitije ukuse trebalo bi da zadovolje novine na repertoarima niških bioskopa, s obzirom na to da će publika, počev od ove nedelje, moći da pogleda drugi nastavak horora "To", animirani film "Vilijeva planeta", kao i mjuzikl o nekadašnjoj pank zvezdi "Njen miris".

  detaljnije
 • Pad anđela

  Triler sa Džeraldom Batlerom i Morganom Frimanom u niškim bioskopima

  Franšiza koja je počela filmom Pad Olimpa, a nastavila se Padom Londona dobila je još jedan nastavak - triler Pad anđela, sa Džeraldom Batlerom i Morganom Frimanom u glavnim ulogama novina je na repertoarima niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad.

  (2) detaljnije
 • Jezive priče iz mraka

  Horor i triler noviteti u niškim bioskopima

  "Jezive priče iz mraka" i "Kraljice zločina" dva su filma koja će od danas, 22. avgusta, upotpuniti repertoare niških bioskopa "Cineplexx" i "Vilin grad". U "Cineplexx"-u će se tokom naredne nedelje održavati i propratni program Filmskih susreta.

  (1) detaljnije
 • film

  Novi Tarantinov film i nastavak "Angry Birds"-a novine u bioskopima u Nišu

  Deveti film Kventina Tarantina "Bilo jednom...u Holivudu" dolazi na velika platna niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad, a osim ovog ostvarenja novine na repertoaru su Angry Birds 2 i komedija Dobri momci.

  detaljnije
 • Paklene ulice Hobs i Šo

  Nastavak franšize "Paklene ulice" u niškim bioskopima

  "Hobs i Šo" naziv je novog, devetog po redu nastavka "Paklenih ulica", koji će ljubitelji sedme umetnosti od danas moći da pogledaju u niškim bioskopima "Cineplexx" i "Vilin grad". Sem nastavka franšize, novine na repertoaru "Cineplexx"-a su napeti triler "Vučiji zov", kao i film o turneji južnokorejskog benda "BTS".

  detaljnije
 • Sedišta

  Rimejk horor klasika i nastavak popularnog crtaća u niškim bioskopima

  Na repertoaru niških bioskopa ove nedelje ljubitelji filma mogu da vide 4 nova naslova, rimejk horor klasika iz 1988. - "Dečija igra", animirani film "Hrabri mališan 2", akcioni “Plan bekstva 3” i film o pariskom piscu i studentu iz Bretanje - "Živi brzo, umri polako".

  detaljnije
 • bioskop

  U niškim bioskopima rimejk "Kralja lavova", dve evropske komedije i triler

  Na velika platna niških bioskopa ove nedelje stižu novi filmovi - rimejk "Kralja lavova" , italijanska komedija "Čarobne noći", francuski film istog žanra - "Ibica". Ljubitelji sedme umetnosti moći će da pogledaju i triler u belgijsko-kanadskoj koprodukciji "Projekat kolibri".

  detaljnije
 • točkovima

  Akciona komedija, horor i neo-noar film u niškim bioskopima

  Ova nedelja je rezervisana za napete filmove u niškim bioskopima "Cineplexx" i "Vilin grad" - od akcione komedije “Ortaci na točkovima”, preko filma katastrofe sa elemtima horora “Plen”, pa do neo-noar detektivske priče “Otrovna ruža”.

  detaljnije
 • Spajdermen

  Nastavak Spajdermena u niškim bioskopima

  Nova avantura Pitera Parkera u “Spajdermenu”, francuska komedija “Originalni francuski žigolo”, animirani porodični film “Tabaluga”, drama “Jaovo putovanje”, dokumentarna priča Nikoline Josić “Moja borba”, kao i komedija “Ortaci na točkovima” naći će se ovog mesceca u niškim bioskopima "Cineplexx" i "Vilin grad".

  detaljnije