Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Capitol park

 • Pozorište "Bora Stanković" Vranje

  7 godina posle požara obnovljeno vranjsko Pozorište, otvaranje 21. oktobra

  Operskom predstavom “Koštana” u ponedeljak, 21. oktobra konačno će biti otvorena zgrada rekonstruisanog Pozorišta “Bora Stanković” u Vranju. Sedam godina trajala je obnova zgrade koja je uništena u podmetnutom požaru, a radove su pratili brojni problemi za koje do danas nisu pronađeni krivci. Rekonstrukcija Pozorišta koštala je 368 miliona dinara.

  (2) detaljnije
 • capitol park

  U Leskovcu otvoren veliki tržni centar, posao za 200 ljudi

  U novom tržnom centru izgrađenom na prostoru nekadašnje tekstilne fabrike Crvena zvezda posao je, u 16 novih prodavnica, dobilo 200 Leskovčana. Britanski investitor je u izgradnju uložio 10 miliona evra, a kupci koji su bili na otvaranju kažu da su zadovoljni ponudom i cenama.

  (4) detaljnije
 • capitol park

  Počinje izgradnja velikog tržnog centra u Leskovcu

  Moderni tržni centar u kome će se prodavati brendirana domaća i internacionalna garderoba Leskovčani će, kako kažu u kompaniji koja gradi objekat, dobiti na jesen. Radovi na raščišćavanju terena su u toku, a izgradnja konstrukcije, prema rečima investitora, počeće za najviše 3 nedelje. U tržni centar biće uloženo 10 miliona evra, na njegovoj izgradnji radiće oko 500 ljudi, a posao će, nakon otvaranja, dobiti oko 200 Leskovčana.

  (3) detaljnije
 • capitol park

  Leskovac dobija veliki tržni centar

  Moderni tržni centar sa prodavnicama brendirane garderobe i besplatnim parking mestima Leskovčani bi, prema rečima gradonačelnika Gorana Cvetanovića, trebalo da dobiju u toku ove godine.

  (4) detaljnije
KOMENTAR DANA

I ne treba nam voz. Peške je brže.

pr čitalac

Tekst: Vozom ni u Niš, ni iz Niša - mnoge linije ukinute, građani nezadovoljni