Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Direkcija za izgradnju Žitorađe

  • sednica

    Imenovan zastupnik Javnog komunalnog preduzeća u Žitorađi

    Nakon što je Dragana Stojanović sada već bivša direktorka Javnog komunalnog preduzeća u Žitorađi podnela ostavku, a odmah zatim i imenovana za v.d. direktora JP Direkcije za izgradnju, na sednici Skupštine Žitorađa odbornici ove opštine imenovali su Vladicu Stankovića za "ostalog zastupnika" koji će nadalje obavljati posao u nadležnosti v.d. ili direktora komunalnog preduzeća. Predsednik opštine Ivan Stanojević je potvrdio da je došlo do promene na vodećim mestima u dva javna preduzeća, a imenovanje "ostalog zastupnika" umesto v.d. je kako kaže po zakonu.

    (1) detaljnije
  • zitorađa

    Radnici Direkcije u Žitorađi 3 meseca ne primaju platu, direktor podneo ostavku

    Iako zaposleni u JP "Direkcija za izgradnju" u Žitorađi tvrde da već 3 meseca nisu primili platu, zbog čega od početka nedelje obavljaju samo najosnovnije poslove, niko javno ne želi da komentariše navodni "tihi" štrajk, jer se plaše sankcija nadležnih i otkaza. Direktor tog preduzeća je u međuvremenu podneo ostavku, a predsednik Opštine kaže da potvrđuje da se radnicima duguje, ali ne tri, već dve plate i da se rešenje traži.

    (6) detaljnije
  • Žitorađa

    Promenjeni V. D. direktori u Žitorađi

    U Direkciji, Komunalnom i Domu zdravlja u Žitorađi razrešeni su dužnosti v.d. direktori i ponovo postavljeni v. d, a kako najavljuju u ovoj Opštini za najviše 3 meseca konačno će biti izabrani direktori sa punim mandatom.

    detaljnije
  • Presuda

    Osuđen za korupciju pa izabran za direktora

    Velimir Mitrović, koji je nedavno postavljen za v.d. direktora Direkcije za izgradnju Žitorađe, osuđen je za zloupotrebu službenog položaja u vreme dok je u prvom mandatu bio direktor tog istog preduzeća.

    (4) detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: