Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

OŠ "Dušan Radović"

 • Konstantin

  Konstantin definitivno u Drugoj ligi, prvi rival Sloboda

  Tek pred sam početak Druge košarkaške lige, Konstantinu je definitivno potvrđeno da će se nadmetati u ovom takmičenju, a prvi meč odigraće u subotu, 7. oktobra, od 20:30, kada će Nišlije na parketu hale Osnovne škole “Dušan Radović” dočekati Slogu iz Užica, jednog od favorita za prelazak u viši rang.

  detaljnije
 • Student

  Student počinje novu sezonu, pristiglo internacionalno pojačanje

  Najjače domaće prvenstvo za košarkašice počinje ovog vikenda, Student će premijeru imati u subotu, 7. oktobra, od 18:30 u sali Osnovne škole “Dušan Radović”, a protivnik je prošlogodišnji učesnik plej-ofa Vršac. Niškim košarkašicama cilj u novoj sezoni je plasman u gornji deo tabele, a u tome će im pomoći i najnovije pojačanje, centar sa internacionalnim iskustvom Nataša Mijatović.

  detaljnije
 • skola

  Smena direktora 6 osnovnih škola u Nišu zbog prepisivanja na maloj maturi?

  Čak 6 niških osnovnih škola mogle bi da dobiju nove direktore, zbog, kako je saopšteno u Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja, “neočekivano dobrih rezultata male mature” u ovim školama. Međutim, ni u Ministarstvu, ali ni u Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja nisu konkretno rekli šta je sporno sa malom maturom, a direktori škola kažu da im iz Ministarstva nije stiglo nikakvo obrazloženje.

  (29) detaljnije
 • Dan studenata

  Niški studenti se takmičili i uživali u sportskom danu

  U veselom raspoloženju, uz puno zabave i fer i korektnog sportskog nadmetanja, protekao je dan niških studenata na otvorenim terenima Osnovne škole “Duško Radović”, a očekivano, najveći broj pehara otišao je u ruke studenata Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

  detaljnije
 • Dan studenata Niša

  Dan studentskog sporta na terenima ”Duško Radović”

  Oko 400 studenata takmičiće se u 7 najpopularnijih kolektivnih i pojedinačnih sportova u subotu, 25. marta na otvorenim terenima Osnovne škole “Duško Radović” u Duvaništu tokom celog dana.

  detaljnije
 • cesma-dusan-radovic.jpg

  Nova česma u OŠ “Dušan Radović”

  U okviru projekta “17 česama, za 17 vekova hrišćanstva” u rad je puštena česma u dvorištu Osnovne škole “Dušan Radović” u Nišu.

  (2) detaljnije
 • rupe-duvaniste.jpg

  Krpljenje rupa na terenu u Duvaništu

  Radnici “Tepih Centra” otpočeli su radove na sanaciji oštećenja na terenima u Duvaništu. Očekuje se da sve bude završeno vrlo brzo.

  (1) detaljnije
 • tereni-duvaniste.jpg

  Uskoro popravka terena u Duvaništu

  Nakon pisanja Južnih vesti o veoma lošem stanju novoizgrađenog sportskog kompleksa u niškoj OŠ "Dušan Radović", iz Direkcije za izgradnju poručili da su već tražili da se šteta sanira.

  (10) detaljnije
 • teren-duvaniste.jpg

  Raspada se teren u OŠ “Dušan Radović”

  Samo godinu dana od izgradnje, na terenima osnovne škole u niškom naselju Duvanište, najavljivanim kao "najmoderniji u Srbiji", pojavile su se ogromne rupe.

  (31) detaljnije