Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:12, 16. 4. 2020.

| Servisne informacije

Apoteke na jugu u petak ujutru otvorene za penzionere, dežurstva i tokom praznika

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
apoteke
Neke apoteke na jugu će osim u petak, kada će biti otvorene za penzionere, dežurati i svakog dana tokom uskršnjih praznika ; foto: V. K.

Pojedine apoteke u gradovima na jugu Srbije dežuraće tako da njihove usluge budu dostupne građanima svakog dana tokom uskršnjih praznika, od 17. do 20. aprila. Pojedine apoteke radiće u petak od 4 ujutru, kada penzioneri idu u nabavku, a sledeći radni dan biće utorak, 21. april.

U Nišu će za građane starije od 65 godina biti otvoreno sedam apoteka - “Ćele kula” na Sinđelićevom trgu, “Medijana” na Bulevaru dr Zorana Đinđića 81, “14. Oktobar” u Obrenovićevoj 57, “Zdravlje” na Bulevaru dr Zorana Đinđića 6, “Železničar” u Ulici Dimitrija Tucovića, “Ratko Pavlović” u Pantelejskoj 69, “Durlan plus” u Despota Đurđa 2, “Jastrebac” na Bulevaru 12. februar i apoteka “Niška Banja” u Ulici Srpskih junaka 2.

Što se ostalih dana tiče, neprestano će dežurati jedino “Ćele kula” u Nišu.

Od 4 do 7 radiće i apoteka “Zdravlje” u Ražnju, apoteka “Arnika” u Aleksincu, “Doljevac” i “Dr Milenko Hadžić” u Svrljigu. One će u petak raditi do 16:30, osim apoteke “Doljevac” koja će raditi do 14, dok ostalih dana praznika neće raditi.

U Pirotu apoteke neće raditi od 18. do 20. aprila, dežuraće sutra, a sledeći radni dan je utorak 21. april. Apoteke “Pazar” kod Doma zdravlja, “Karlo Skacel” na Crvenom trgu i “Zdravlje” kod zelene pijace će u petak raditi od 4 do 15 sati, dok će apoteka “Benu” raditi do 16 sati. Od 6:30 do 15 sati će raditi apoteka u Ulici Nikole Pašiće, apoteke u centru i kod pijace od 5 do 16 sati, a apoteke “Antić” kod Doma zdravlja i pijace radiće sutra od 5:15 do 15 sati. Novootvorena apoteka u Hajduk Veljkovoj ulici radiće od 7 do 15 sati, a apoteke “Beladona” sat duže.

Od 4 ujutru u Leskovcu će raditi svi prodajni objekti apoteke “Medika”, apoteka “Sveti Sava” u naselju Solidarnost, "Doktor Maks", apoteka “Džunić” svi prodajni objekti i apoteka “Milifarm” u Ulici Žikice Jovanovića Španca 3.

Apoteka “Vranje 1” na šetalištu dežuraće 17, 18, 19. i 20. aprila. Ona će u petak biti otvorena celog dana, od 4 ujutru do 21 sat. Do 7 sati će biti otvorena samo za građane starije od 65 godina, a neće raditi u periodu od 16:30 do 17 sati. U subotu, nedelju i ponedeljak dežuraće se od 10 do 14 sati i od 17 do 21 sat.

Na teritoriji Topličkog okruga tokom uskršnjih praznika biće otvorena apoteka “Nana” u Domu zdravlja od 8 do 20 sati. Apoteka “Šumarice” u Blacu i apoteke u Kuršumliji radiće od 8 do 14 sati, dok će u Žitorađi raditi od 8 do 13. sati. Sutra, 17. aprila one će biti otvorene od 4 sata kako bi penzioneri mogli da podignu lekove.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovana

    16:28 // 16. 4. 2020.

    Izrebljivanje radnika samo da se zna
    Radnici biftek mesare rade svaki dan od 7 do 16h strasno i to svakog dana
    A sada u subotu ce da rade radnici za ketering,kucnu dostavu
    Mislim da je bezobrazno da izrebljuju radnike
    Uskrs je i tim radnicima
    I ti radnici imaju dusu
    Ako je vandredno stanje onda treba da bude za sve a ne za neke da sede kuci a neki da rade a pritim da im to ne plate

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: