Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:59, 29. 1. 2021.

| Servisne informacije

Babušnica nema vodu, popravka kvara u toku

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
voda
Saniranje kvara u toku; Ilustracija; foto: A. Kostić

Zbog kvara na glavnom cevovodu, slavine u Babušnici ostale su suve ovog jutra, a ekipe Komunalca su na terenu i popravljaju kvar.

Kvar je lociran, obaveštavaju iz tog preduzeća, i dodaju da će vodosnabdevanje biti nastavljeno u najkraćem mogućem roku.

Vode u Babušnici nije bilo ni u sredu, 27. januara, a tada je razlog bilo nestanak struje u selu Ljuberađa gde se nalazi vodozahvat i odakle se Babušnica, ali i deo Niša snabdevaju vodom.

Prethodnih dana bilo je i problema sa snegom i snabdevanjem strujom u babušničkim selima, a iz Komunalca obaveštavaju građane da dežurnoj službi mogu prijaviti sve probleme na putevima izazvane vremenskim nepogodama, oboreno drveće, prepreke na putevima, snežne nanose i slično.

Telefon službe je 010/385731, a radno vreme od 7 do 15 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • daca

    10:08 // 5. 2. 2021.

    zanimljivost je i da odkad je ugasena radio babusnica (oko 3-4 god) voda je uvek ispravna za pice a pre toga je bar jednom mesecno bila neispravna.
    druga zaimljivost je da cela babusnicka opstina sa svog izvorista ljuberadja vodu koju koristi placa niskoj medijani jer je vlasnistvo nad izvorom prepisano (poklonjeno) njima i zato je voda 3xskuplja nego npr u pirotu

  • Neko otamo

    14:23 // 29. 1. 2021.

    Babusnica redovnoi ima problema sa vodom,strujom,rupama na putevima,ledom i snegom na trotoaru,a jedna te ista vlast ne ume da resi te probleme od 1945 a narod ih dalje glasa i velica.

    • Nezavisni

      15:00 // 29. 1. 2021.

      Pre neki dan je radnik tigra pao u toj firmi i dobio ozbiljne povrede,sva sreca te je njihov bot pa ih nece tuziti a i doci ce na posao da ne bi izgubio stimulaciju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: