Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:07, 5. 8. 2021.

| Servisne informacije

Belopalančani dobili tehničku vodu, 17 dana bez vode za piće

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
voda
I dalje se toče baloni; Ilustracija; foto: A. K.

Nakon 3 dana potpune nestašice vode u Beloj Palanci, svi potrošači u tom mestu juče su u popodnevnim satima dobili vodu, a ona je i dalje samo za tehničku upotrebu pa se i dalje ne može koristiti za piće.

Kvar na pumpama na vodozahvatu "Vrelo" otklonjen je u sredu popodne, nakon čega su potrošači u svim delovima Bele Palanke dobili tehničku vodu.

Kada će ona moći da se koristi za piće nije poznato, iz Opštinske uprave kažu da su ekipe Zavoda za javno zdravlje iz Pirota ponovo uzorkovale vodu kako bi se proverila mikrobiološka ispravnost vode i mutnoća.

Rezultati analize biće poznati za nekoliko dana, a do tada će se Belopalančani vodom za piće snabdevati iz cisterne, sa izvorišta "Banjica" ili kupovinom flaširane vode.

Podsetimo, od ponedeljka, 2. avgusta u Beloj Palanci je proglašena vanredna situacija zbog problema sa vodosnabdevanjem. Od tog dana zbog kvara na pumpi cela opština nije imala vodu, koja se još od 19. jula može koristiti samo kao tehnička.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Veseli

    18:13 // 6. 8. 2021.

    Cuti bre kad vi nije predsednica iz Babušnicu imalo bi da vam vredja i da napusava vase saobracajce, a njen muz i drustvo da vas maltretiraju i prete deci u letnjim bastama

  • ђура

    16:18 // 6. 8. 2021.

    Зашто не деле хладно пиво ако не могу да обезбеде воду . Лакше се подноси несташица .

  • Веровали или не

    10:41 // 6. 8. 2021.

    Поред онолико извора чисте воде, река, језера у сред лета, екстремно високих температура за људе, биљке и животиње седиште општине нема воду колико дана??? Брука и срамота. Осећа ли неко од надлежних одговорност било какву? Оставка је лични и морални чин! Како је радио Дом здравља и угоститељски објекти, фирме за производњу хране...? Шта кажу инспекције?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: