Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:41, 15. 12. 2021.

| Servisne informacije

Belopalančani opet bez vode za piće zbog zamućenja

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
voda
Voda opet zamućena; ilustracija;foto: A. K.

Voda iz gradskog vodovoda u Beloj Palanci zbog zamućenja nije ispravna za piće, pokazale su analize Zavoda za javno zdravlje u Pirotu, pa se ona može koristiti jedino kao tehnička.

Problemi sa vodosnabdevanjem i kvalitetom vode za piće nastavljaju se u Beloj Palanci, a ovog puta, iako vode ima, ona ipak nije dobra za piće.

Voda je zamućena nakon poslednjih padavina tokom vikenda, a u JKP Komnis kažu da nije poznata lokacija gde su atmosferske vode upale u sistem, te da su ekipe na terenu i pokušavaju da poboljšaju situaciju.

Direktor tog preduzeća Miloš Pavlović ne odgovara na pozive novinara Južnih vesti, pa nije poznato ni da li su obezbeđene cisterne sa pijaćom vodom za građane.

Podsetimo, problemi sa vodosnabdevanjem se ponavljaju u toj varošici, a tokom prethodnog leta se voda par nedelja koristila kao tehnička, a nekoliko dana nije je uopšte bilo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Palancanin

    00:27 // 18. 12. 2021.

    Mutni smo,mnooogo smo mutni....

  • ђура

    18:23 // 15. 12. 2021.

    Репрезентативни резултати локалне управе : мутна вода , неисплаћене плате комуналним радницима , почасни грађанин Паланке , фабрика волана , ........!

  • Ђраган Дилас

    12:36 // 15. 12. 2021.

    А, бе, па јел њекња испумпасте глину, сг ли па тој?!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: