Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:11, 24. 7. 2018.

| Servisne informacije

Bez vode Gornja Vrežina i moravska sela kraj Niša

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
vodovod radovi
Česme će biti suve do 15 sati, kažu u Vodovodu; foto: arhiva JV

U niškom naselju Gornja Vrežina, u kome se ovih dana često javljaju kvarovi na vodovodnoj mreži, ni danas neće biti vode zbog popravke, kažu u JKP Naissus. Suve slavine biće zbog kvara i žiteljima sela Vrtište, Trupale, Gornja i Donja Toponica, Mezgraja i Donja Trnava, kao i meštanima Hajduk Veljkove i Ulice Ivana Gundulića.

U niškom Vodovodu ističu da je predhodnih dana bilo više kvarova u Gornjoj Vrežini, te da će zbog radova na popravci oštećenja bez vode ovo naselje biti do 15 sati.

Juče je otkriven problem u pumpnoj stanici, kao i na više havarija na vodovodnoj mreži: u ulici prema školi, u zasadu lešnika i iznad crkve, treći sokak levo. Angažovane su dve ekipe i nakon završenih radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja - saopštili su iz Vodovoda.

Havarija se dogodila i u Gornjoj Toponici, iznad silosa, pa će zbog toga bez vode do 15 sati biti žitelji moravskih sela - Vrtište, Trupale, Gornja Toponica, Donja Toponica, Mezgraja, Donja Trnava.

U niškom Vodovodu navode da povezuju novoizgrađene objekte na postojeću mrežu, te da zbog toga do 15 sati vodu neće imati deo Hajduk Veljkove, od Trga Učitelja Tase do Palilulske rampe, kao i Ulica Ivana Gundulića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: