Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:41, 14. 10. 2021.

| Servisne informacije

Bez vode druga i treća visinska zona na potezu od Gabrovačkog puta do Pasi Poljane u Nišu

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
voda
U nekim delovima Niša prekid do 17 sati, u nekima do 15; foto: T. T.

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici druge i treće visinske zone u Nišu biće bez vode danas do 17 sati, dok je prekid vodosnabdevanja za Čalije, Vrtište i Jablaničku ulicu najavljen do 15 sati.

Iz JKP Naissus saopštavaju da će danas obavljati složenu popravku na magistralnom cevovodu kod Bogoslovije u Ulici Ljubomira Nikolića, pa vode neće biti na prostoru od Gabrovačkog puta do Pasi Poljane.

Prekid vodosnabdevanja najavljuju za Mokranjčevu, Kovanlučku, Njegoševu, Durmitorsku, Bubanjsku, Ulicu Braće Ignjatovića, Petra Konjovića, Slobodana Penezića Krcuna, Bubanjsku dolinu, Kalač brdo i deo Minovog naselja.

Kako navode iz Vodovoda, do 17 sati, do kada je najavljen prekid za ove delove grada, kružiće dve cisterne sa vodom za piće - jedna za Mokranjčevu i druge ulice u gornjoj zoni i jedna za deo od Durmitorske do Minovog naselja.

Do 15 sati vodu neće imati ni stanovnici naselja Čalije jer će se nova vodovodna mreža prevezivati na postojeću iz Ulice Borivoja Stevanovića u Ulicu Momčila Milovanovića.

Iz Naissus-a ističu da će meštani Vrtišta biti bez vode takođe do 15 sati jer je potreban iskop i popravka na mreži u Sretenjskoj ulici.

Iskop je zbog kvara potreban i u Jablaničkoj ulici, kod broja 29, pa do 15 sati i stanovnici ovog dela grada neće imati vodu, kažu iz Vodovoda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nenad

    20:56 // 14. 10. 2021.

    20:56, u Minovom naselju vode i dalje nema...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: