Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 8. 6. 2020.

| Servisne informacije

Bez vode sela Hum i Čokot, deo Niške Banje i ulice u Opštini Palilula

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
radovi vodovod
Nekoliko ulica i sela bez vode; Arhivska fotografija JKP "Naissus"

Zbog vode na površini potrebno je iskopavanje u selu Hum, dok su u Čokotu radovi na priključnoj vezi, kažu u JKP Naissus, pa će ova dva niška sela do 15 sati biti bez vode. Vodu za piće do 15 sati neće imati na oni koji stanuju oko Trga u Niškoj Banji, jer ekipe Vodovoda nastavljaju radove, kao ni u ulicama u Opštini Palilula gde je u toku popravka. U selima Rujnik i Leskovik od 10 do 14 sati kružiće cisterna sa pijaćom vodom.

Na dve lokacije u selu Hum je potreban iskop, kažu u Vodovodu, a radnici su na terenu u Ulici Pobede br. 50 i u Braće Jankovića br. 6. Zbog ovih radova meštani će biti bez vode do 15 sati.

Na uglu ulica Jovana Babunskog i Kumanovske u Nišu je voda i na ovoj lokaciji je neophodan iskop.

Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Jovana Babunskog, Kumanovskoj, Vrbaskoj, Branka Radičevića pored Gradske opštine Palilula i deo Vojvode Gojka - navode u JKP Naissus.

Voda izbija iz ulične šahte na uglu ulica Moravske i Mramorske u selu Čokot, kažu u JKP Naissus, pa je zbog intervencije na priključnoj vezi moguć prekid vodosnabdevnja do 15 sati u selu.

Na Trgu u Niškoj Banji radnici Vodovoda nastavljaju radove koje su počeli u petak, navode, a zbog intervencije na vodovodnoj mreži do 15 sati će nekoliko domaćinstva biti bez vode.

U Vodovodu kažu da će po nalogu Štaba za vanredne situacije poslati auto-cisternu sa pijaćom vodom u sela Rujnik i Leskovik, koja će kružiti od 10 do 14 sati.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: