Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:38, 27. 4. 2022.

| Servisne informacije

Centar Leskovca opet iskopan, nadležni kažu zbog gasifikacije

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
IMG_20220426_134425
Leskovčani negoduju zbog čestih iskopavanja; foto: M. M.

Na Bulevaru oslobođenja u centru Leskovca za saobraćaj je zatvorena jedna saobraćajna traka u dužini od 30 metara, a po rečima Leskovčana, u tom delu grada opasno je ići i po trotaru, s obzirom na trenutna iskopavanja. Ipak, iz Odeljenja za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu tvrde da se sprovodi proces gasifikacije, te apeluju na sugrađane za strpljenje.

Nakon što je u prošloj godini veći deo trotoara u celom Leskovcu bio uništen zbog kopanja Telekoma za optičke kablove, građani su morali sami da saniraju nastalu štetu ispred svojih ulaza i dvorišta, a sada su ogorčeni zbog novih kopanja i to na glavnoj ulici.

Često gradonačelnik priča kako smo jedno veliko gradilište i jesmo, ali samo što se ta gradilišta ne završavaju nikad. Opet se kopa, sada baš u centru, jedna traka zatvorena za saobraćaj. Radovi su krenuli pre praznika i, umesto da koriste priliku da ih završe dok nema gužvi i ljudi, to će tu da stoji. Ovde su i radnje, kako da dođemo do njih, a na sve to pogledajte samo dubinu te rupe - kaže Leskovčanin.

IMG_20220426_134452 Za saobraćaj na Bulevaru zatvorena jedna traka; foto: M. M. Da se na Bulevaru trenutno kopa jer se sprovodi proces gasifikacije kažu iz Odeljenja za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastukturu, a dodaju i da su radovi vidno obeleženi.

Kako bi gas došao do svih jednostavno mora. Nadamo se da će radnici biti efikasni, da će se iskopine brzo zapuniti i da ćemo građanima omogućiti normalno i bezbedno kretanje. Molimo sve za strpljenje, radovi su obeleženi - kažu nadležni.

Podsetimo, u maju prošle godine gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio je da bi kroz taj grad gasifikacija trebalo da prođe u narednih nekoliko godina, da bi izrada studije za gasifikaciju trebalo da bude završena za 9 meseci, a najavio je i ulaganje Srbijagasa u iznosu od 32 miliona evra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: