Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:15, 13. 12. 2012.

| Servisne informacije

Centar Niša bez struje

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
mrak.jpg

Zbog velikog kvara na trafo-stanici "Centar 2", veći deo centra Niša oko 14h ostao je bez struje.

Kako je Južnim vestima rečeno u niškoj elektrodistribuciji, ekipe su na terenu i rade na otklanjanju kvara.

Prema njihovim informacijama, oko 17h je situacija normalizovana za deo korisnika, ali su bez struje bili delovi oko Ulice Milojka Lešjanina do Šivare, deo oko Nikole Pašića i Narodnog pozorišta.

- Očekujemo da će u toku večeri doći do potpune sanacije kvara, odnosno normalizacije snabdevanja električnom energijom - kaže PR elektrodistribucije Slađana Mančić.

Mančić je građanima uputila i apel da koliko god mogu racionalno koriste električnu energiju da bi se, kako kaže, sprečili eventualni kvarovi zbog preopterećenja mreže.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Devic

    08:30 // 14. 12. 2012.

    Jos malo pa da se rasplacem citajuci opravdanja EPS-a kao i njihove apele. Juce sam se setio 2000-te kada smo ostali ovoliko dugo bez struje.
    A ovo je 21 vek?
    Juce nisam imao 6 sati struje. Jedino grejanje koje imam je na struju a ko zna koliko porodica ima isti sistem.
    Nema tog opravdanja da se EPS nije potrudio da obnovi svoju tehnologiju iz sve pare koje su namakli svih ovih godina kamatama na kamate. To su basnoslovne pare. Nemam razumevanja za njihova opravdanja i da sam vlast, nalozio bih im da podhitno obnove sve svoje resurse novim tehnologijama. Juce je morao i da padne neki otkaz.
    Ko ovde razmislja o recimo energiji vetra? Kada se malo podje preko Madjarske prema Austriji, mogu se videti nepregledna polja vetrenjaca. Koliko godina treba da prodje da se to kod nas desi? Nemamo para? Pa ako bi se spojile pare svih tajkuna ovog grada, nezakonito stecenih profita EPS-a putem nezakonitih kamata, kada bi se vratile pare od Kolubare mozda bi tako nesto moglo u nekoj meri i desiti?

  • Igor

    02:36 // 14. 12. 2012.

    Pedja, ovo sa servisnim informiacija je super. Mozda nije lose da se ubaci neki baner on line, sa stalnim info iz grada, bar u ovom periodu, i naravno da mogu posetio i korisnici vaseg portala da imaju mogucnost, komentara i ucesca.

  • baki

    23:07 // 13. 12. 2012.

    ljudi morate da razumete,kad se desi kvar desio se nemozemo to da promenimo,apel da se smanji potrosnja a ne da se pojaca grejanje na struju

    • Veoma nezadovoljan

      08:03 // 14. 12. 2012.

      Dragi Boki,govoris o nekom razumevanju,ajde da ja tebe pitam ovako?Da li ta istra elektrodistribucija ima razumevanja za porodice koje nemaju odakle da plate struju?Ne rade ni muz ni zena,neka propala firma im duguje 30 plata,sitna deca u skolu...naravno da NEMA! Zato molim te nemoj o razumevanju.JA kao redovni platisa ocekujem i redovno snabdevanje,molim lepo,ne trazim previse.kakav je to kvar koji ne moze da se resi nedelju dana skoro (pricam za deo oko Starog groblja?Pa mi od nedelje uvece vise nemamo struju nego sto imamo,samim tim nemam ni grejanje,za koje me redovno deru svakog meseca...Ovi beogradjani se bar namazali,pa se javno izvinjavaju narodu zbog svakog problema,ako nista drugo...a nas nece niko ni da pogleda,GRADONCELNICE voleli bi da cujemo neki stav,posto ocigledno mi nislije ne zasluzujemo izvinjenje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: