Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:45, 12. 12. 2012.

| Servisne informacije

Centar Niša i dalje bez grejanja

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
havarija-toplovod-centar.jpg
Ovako je bilo juče, arhivska fotografija

Havarija na toplovodnoj mreži još uvek nije otklonjena tako da su stanovnici u užem centru Niša bez grejanja već više od 24 časa.

Zbog kvara na toplovodnoj mreži koji se prvo javio u nedelju, a intenzivirao juče centar Niša je i dalje bez grejanja. Nišlije iz ovog dela Grada su noć provele sa hladnim radijatorima.

Jedina razlika u odnosu na juče je ta što sada veći broj korisnika nema grejanje. Radijatori od jutros hladni u stanovima stanovnika ulica: Milojka Lešjanina, Balkanske, Milorada Veljkovića Špaje, Knjeginje Ljubice 13, Drvarske, Obrenovićeve, Cara Dušana 1, Topličanina od 2 do 9, Obrenovićeva 53 i 80, a grejanje nemaju ni stanovnici Keja kola srpskih sestara.

U Toplani kažu da je intervencija na sanaciji kvara u toku, a očekuje se da sve bude završeno do kraja dana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ja

    13:55 // 15. 12. 2012.

    Ma ljudi, treba se organizovati i bojkotovati placanje struje i grejanja za mesec decembar!!!Svi mi posteni sto placamo grejanje tokom cele godine nadrljamo UVEK ugrejnoj sezoni, a struju nam iskljucuju uvek kada najvise treba U ZIMSKIM MESECIMA!!!Ta Toplana i Distribucija zivi od nas REDOVNIH platisa,a isporucuje struju i grejanje na kasicicu i nama REDOVNIM i pametnim ljudima koji ne placaju ove harace.E sada,ko je ovde GLUP: mi koji redovno placamo i hranimo drzavni aparat a zakidaju nam na struji i grejanju, ili ovi pametni koji se greju i trose nemilice struju a ne placaju?I ja bih voleo da mogu da ne platim struju/grejanje godinu dana pa da od tih para kupim lepo neki polovan auto,a ne da trosim pare/hranim distribuciju/toplanu i jos imam troskove popravke/zamene aparata po kuci usled nestanka/dolaska struje! U potpisu HRANITELJ

  • xxxyyyzzz

    22:54 // 13. 12. 2012.

    Zvanicno saopstenje sa sajta niske toplane:


    "Стање на систему на дан 13. 12. 2012.

    Објављено 13.12.2012. у категорији Вести и сaопштења

    У току ноћи су сви топлотни извори Градске топлане вршили непрекидну производњу и испоруку топлотне енергије. У складу са ниским спољним температурама, корисници су имали грејање током читаве ноћи.

    Сви корисници Градске топлане имају квалитетну испоруку топлотне енергије јер је систем топловода оспособљен и у функционалном стању.

    За појединачне проблеме на грејним инсталацијама, отворен је позивни центар, а екипе Топлане су спремне да у најкраћем року одговоре на захтев за интервенцијом".

    Nit' su sinoc grejali cele noci, nit' od 8-9 veceras ima grejanja! Dal' je toplana ili elektrodistribucija riknula, ne interesuje me, ja sam redovno platio racune i zelim grejanje i struju! btw tu je dete, malo, i hladno mu je...!@#~@#~!~%!$@#~!%

  • SF

    20:05 // 12. 12. 2012.

    Ne zelim da komentarisem naplatu tokom cele godine koja se sprovodi bas da bi se ovakve situacije predupredile. Zvao sam call centar toplane 3 puta i obecali su da ce "poslati ekipu".Elem, u stanu imam osobu obolelu od zapaljenja pluca, nakon 50 sati smrzavanja otisao sam i kupio kalorifer pre sat vremena. Brojilo vrti ko ludo, da je normalne drzave troskove struje i kalorifera platili bi nesposobni iz toplane.Hoce li neko da odgovara za ovo?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: