Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:27, 7. 12. 2020.

Cvijićeva i Ulica Vojvode Stepe u Nišu u jednom delu postaju jednosmerne

cvijiceva Cvijićeva od Ulice Ćirila i Metodija postaje jednosmerna; foto: Google street view

Od utorka 8. decembra saobraćaj u Cvijićevoj ulici, u delu od Ulice 7. juli do Ćirila i Metodija, odvijaće se u jednom smeru, kao i u Ulici Vojvode Stepe - od Prvomajske do Cvijićeve, a jednosmerni režim će biti i od Vojvode Tankosića do Cvijićeve, kažu u Direkciji za izgradnju grada Niša. Za sve pomenute ulice, kažu, parkiranje će se naplaćivati po drugoj zoni, čim se građani naviknu na novi režim.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Pera

    12:57 // 7. 12. 2020.

    Grad, sa svojim inspekcijskim službama, dozvoli gradnju višespratnica bez dovoljnog broja parking mesta, a onda ponudi solomonski rešenje. Bravo

  • Ахм

    14:38 // 7. 12. 2020.

    Хаос је јер су на месту кућа изграђене зграде,а паркинг места у склопу зграда се продају...

  • Miksa

    14:48 // 7. 12. 2020.

    Kakvi genijalci.Bravo. Umesto da ulica bude dvosmerna kako treba i kako je bila, a pauk podiže vozila koja su ostavljena na ulici ( stanari su mogli da kupe garažno mesto ili da nađu stan negde drugde) oni proglašavaju ulicu jednosmernom (naravno ne zbog korisiti za saobraćaj) i odmah se ugradjuju naplaćujući parking. Majstori. Legende.

    • Gandalf

      15:23 // 7. 12. 2020.

      Nisam procitao clanak ( jos uvek ), ali ono sto mogu reci je da su jednosmerne ulice generalno jako dobro resenje.
      Nakon nekoliko godina zivota u Becu ( gde je vecina ulica jednosmerno ), mogu reci da to mnogo olaksava saobracaj ( kad naviknes, naravno ) i povecava bezednost. E sad, naplata parkinga zbog zgrada koje ne obezedjuju propisana parking mesta je uzasan trade-off.
      To je moje misljenj

  • Dzong

    13:23 // 7. 12. 2020.

    Znači šire parking zonu

  • nislija

    15:44 // 7. 12. 2020.

    Kakvi ludaci majko moja...Posle "kradje" besplatnog parkinga kod glavne autobuske,hale cair sada i ovo...Pa ovi iz parking servisa ne staju !

  • Aleksandar

    16:20 // 7. 12. 2020.

    Neverovatno, jedna ulica jednosmerna u oba smera, do pola jedan, a od pola drugi, pa mi u Nisu gajimo Nobelovce!

  • Ахм

    15:52 // 7. 12. 2020.

    Међутим,нико од надлежних не размишља да уклони возила која су не само на улици,већ и на тротоару,па су пешаци принуђени да иду коловозом.Нити се размишља о проходности тако закрчене улице у случају пожара.

  • Mara

    13:16 // 7. 12. 2020.

    Cvijeće su uništili sa divljih gradnjom ostale samo po jedna do dve kuće

  • Nishlija

    13:59 // 7. 12. 2020.

    Predlazem da odgovorni iz direkcije navrate u ul. Patrisa Lumumbe, deo oko Magdona, da vide sta je haos od saobracaja, jer preko puta ima kafica, igraonica,... pa se pa jedva ima mesta u jednom smeru iako je dvosmerna ulica

    • Ђока

      15:12 // 7. 12. 2020.

      Мислиш да и ту уведу паркинг зону? Само да се станари навикну ...

  • Naissus

    19:11 // 7. 12. 2020.

    Samo vi crtajte ... nemojte slucajno da zaboravite negde. Evo, dodjite kod mene u dvoriste da iscrtate, ima mesta za jedno 5 vozila. Teletabisi jedni .... u ovolikom gradu nema nijedan besplatan parking ako nije u okviru kompleksa (LIDL, DIS, ...). Cudi me da i tamo niste poceli da naplacujete .....

  • kolektivno ludilo

    17:58 // 7. 12. 2020.

    Ne pravite budale od sebe.
    Vojvode Stepe je jako mala ulica, da bi ste osigurali ikakav parking.Da li znate da trotoar na celoj dužini ulice nije odradjen kako treba. Znate li koliko tužbi možete pokrenuti činom, u kome nemate obezbedjenu infrastrukturu, a naplaćivali bi ste parking. Sram Vas bilo ! Ne radite ono u šta niste sigurni hocete li imati više štete ili koristi!

  • URBANIZAM I RENESANSA

    16:57 // 7. 12. 2020.

    AL DA SE POŠTUJE I DA VAŽI ZA SVE , DA NE MOGU NEKI DA PARKIRAJU PREKO PUTA OBELEŽENIH MESTA I NA TROTOARE KAO U JERONIMOVOJ KOD ŠKOLE PARKIRA SE U RASKRSNICI I MILENTIJEVA PRVO RASKRSNICE I NA ZABRANJENI, KOD FOKE HAOS...

  • Zika

    12:18 // 8. 12. 2020.

    Koja glupost, da bismo se parkirali na uglu Cvijiceve i 7. juli sada mozemo u ulicu iskljucivo iz prvomajske (ali morali bismo okolo, posto je i prilaznica jednosmerna) ili na semaforu kod foke, koji je dobro poznat kao najbrzi u gradu. Dodatno, Cvijiceva je u novom rezimu zabrane parkiranja, verovatno je ideja zabraniti parking, zonirati, pa onda dozvoliti. Sreca pa je neko pitao stanare za mislj

  • Nikola

    17:20 // 8. 12. 2020.

    Bagra nevidjena...

    • Dzamutka

      17:42 // 9. 12. 2020.

      Bagra je blaga rec !

  • Stanar

    19:47 // 7. 12. 2020.

    Da li neko zna sta ce biti sa drugim delom Cvijiceve, od 7. Juli do keja? Taj deo je najproblematicniji. Haos nevidjen, posebno subotom i nedeljom kada radi autopijaca. Apel da se i ta saobracajnica pretvori u jednosmernu i zonira. Godinama unazad i funkcionise samo u jednom smeru iako je dvosmerna.

  • Peda Totev-Jović

    18:00 // 7. 12. 2020.

    Time se rešava da trotoari budu slobodni od vozila, a ulice prohodne. A kome treba, imaće mesta da parkira bez straha od pauka.

    • Pažnja,pauk diže auto,piše ;)

      22:20 // 7. 12. 2020.

      Ima i ovi sto im draže da nacepe auto na ulicu neg' u sopstveno dvorište...

    • Kolektivno ludilo

      21:00 // 8. 12. 2020.

      Mozde negde u uredjenom drustvenom sistemu i ulicama koje su odradjene planski.
      U ovoj ulici nema trotoara, po kome bi se nesmetano proslo, a da bi ga uopste i bilo, grad mora da srusi zgrade i pronadje krivce koji su jednim okom zazmurili kad nije trebalo.
      I ko odgovara za zadesne padove na klizavom kosom trotoaru. Hoce li tuziti grad, ili ce pokrenuti ozbiljnija pitanja ...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: