Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:44, 21. 9. 2020.

| Servisne informacije

"Dan bez automobila" privremeno zatvara ulice u centru Niša i preusmerava autobuse

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Dan bez automobila4; foto: JV
Zatvaraju se ulice u centru Nša; foto: JV arhiva

Sutra će od 9 do 12 sati biti potpuno obustavljen saobraćaj u centru Nišu, u Ulici generala Milojka Lešjanina i Voždovoj i to na potezu od Ureda do zgrade Suda. Razlog je manifestacija “Dan bez automobila” zbog koje će u tom periodu i autobuske linije biti preusmerene.

Kroz Milojka Lešjanina i Voždovu prolaze nekih od najvažnijih i najdužih autobuskih linija i upravo će one, kako kažu u Direkciji za javni prevoz, na 3 sata biti preusmerene.

U smeru od „Ureda“ ka „Sudu“, za linije broj 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 13, 14 preko Trga kralja Aleksandra, Trga Pavla Stojkovića, Cara Dušana, Sinđelićev trg do raskrnice „Sud“, i dalje redovnom trasom.

U smeru od „Suda“ ka „Uredu“, za linije broj 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 13,14 od raskrsnice „Sud“ Sinđelićev trg, Nikole Pašića do Trga kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

U peridu dok je saobraćaj obustavljen ovim delom grada neće moći da se kreću ni prigradske linije 18, 19, 20, 20L, 21, 21L, 22, 23, 23L, 23K, 37.

On će, kako kažu u Direkciji, u smeru ka prigradskoj autobuskoj stanici, od raskrsnice „Sud“ biti preusmerene ulicama: Stefana Prvovenčanog, Most mladosti, Bulevar Nikole Tesle, Aleksandra Medvedeva, Bulevar 12. februar.

U odlasku sa autobuske stanice ka prigradskim naseljima, autobusi na pomenutim prigradskim linijama biće preusmerene na isti način, ulicama: Bulevar 12. februar, Aleksandra Medvedeva, Bulevar Nikole Tesle, Most mladosti, Stefana Prvovenčanog do raskrsnice „Sud“ i nadalje redovnom trasom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • jovica

    20:29 // 22. 9. 2020.

    zar je ovo moguce.ali neverovatno moguce

  • pera ložač

    10:52 // 22. 9. 2020.

    zašto niko nije obavestio saobraćajnu miliciju, ono bi onda sigurno regulisali saobraćaj na kritičnim tačkama

  • Prike

    09:14 // 22. 9. 2020.

    I jos nesto: Super bio bio taj "Dan bez automobila", ali da bude bas bez automobila. Ovako, nagurace sva ta vozila u Dusanovu i pored Keja, pa ce biti zakrcenje i uzas. Budimo realni. I ako hocemo da uradimo kako treba, hajde da to bude stvarno sa nekom svrhom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: