Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 5. 1. 2024.

| Servisne informacije

Delovi Niša i okoline danas bez vode

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
isključenja vode
Danas bez vode delovi Niša, normalizacija posle 15 sati; foto: JV-A. K.

Tokom dana radnici JKP Naissus popravljaće kvarove i menjati ventile na vodovodnoj mreži na više lokacija u Nišu, kako su saopštili iz ovog preduzeća, zbog čega će doći do prekida u vodosnabdevanju do 15 sati. Bez vode će biti stanari u naselju Gornji Komren, Ulici Stevana Nemanje, Radanskoj, Niškoj Banji, selu Čamurlija.

Zbog vode na asfaltu potreban je iskop u naselju Gornji Komren, u Ulici Vojnika Ivana Bogosavljevića, kod broja 3, a isti problem je i u Ulici Stevana Nemanje, kod brojeva 1 - 3. Zbog popravke vodovodne mreže, u ovim ulicama neće biti vode do 15 sati.

Tokom dana nastavljaju se i radovi u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 69/a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici. Radi se i na vodovodnoj mreži u selu Čamurlija, u ulici Vojvode Dobrnjca bb, kod trafoa. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Čamurlija - kažu u JKP Naissus.

Iz tog preduzeća najavljuju i radove na popravci ventila u naselju Nikola Tesla, u ulicama Vinogradarskoj 8, Niškoj 76, Drugoj Nišavskoj 19., a opravke po šahtama obavljaju se i u ulicama Proleterskoj 2, Janisa Janulisa 64, Knjaževačkoj 74a, Derokovoj 54, Patrisa Lumumbe 2, u selu Popovac – Mileta Đurđanovića 18, Despota Đurđa 8a, Gornja Vrežina – Vojnika Jordana Stojanovića 7 i Generala Koste Protića bb.

Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Ekipe JKP Naissus Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika zbog čega će angažovati sve raspoložive ekipe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: