Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:19, 26. 6. 2021.

Delovi Pasi Poljane peti dan bez vode

Cisterna-sa-pijacom-vodom-Foto-JKP-Naissus Cisterna stigla juče; Ilustracija; foto: JKP Naissus

Stanovnici niškog naselja Pasi Poljana jutros su na kratko dobili vodu, ali je brzo nestala. Neki delovi naselja su bez vode već peti dan. U JKP Naissus navode da problem sa vodosnabdevanjem imaju delovi druge visinske zone u gradu, zbog toga što neki stanovnici južnog dela Niša troše previše vode i ističu da vode ima u izvorištima ali nema kapaciteta da se ona dopremi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Poltron

    19:47 // 26. 6. 2021.

    Sad će novi direktor da sredi stvar prvo da isplati radnicima sol. pomoć pa će dovede red u vodosnabdevanje to sigurno... Kako mama kaže.

    • Gorki

      23:52 // 26. 6. 2021.

      Pasi poljana nikad nije imala problema sa vodosnabdevanjem,kao ni druga visinska zona.Novo rukovodstvo se očigledno ne snalazi.Fabrika vode na Medijani ne radi, remont nije ni započet, samo ce da operu kanale i površinski im privatna firma čisti jezera dok im se većina radnika preko 4 sindikata rekreira u Grčkoj, Crnoj gori... I teh. direktor Jocić i šef kabineta Novićević svi na moru, a vode nema

  • Samo posteno

    20:09 // 26. 6. 2021.

    I naravno šušte im lemoni za to
    Bezobrazluk
    Povecana potrosnja jedino sto umeju da odgovore a o tome koje se naselje novo neplanski prikljucilo cute.

  • GZ

    23:12 // 26. 6. 2021.

    Parazitski ološ iz vodovoda.

  • Dr. Stojnic

    00:00 // 27. 6. 2021.

    Koji novi direktor, master istorije? Hahaha. Pa on o tome, ali stvarno, ništa ne zna, niti postoji realna mogućnost da se to nauči brzo. On čeka da mu njegov politički mentor, Bandjur, odobri ili naredi šta da kaže jer je bio pi-ar i to i jedino zna da radi. A u firmi raspad, svi radnici otišli da čiste ribu na Aljasku ili da voze kamione na zapadu, a partijski neradnici kolektivno na more.

  • Južni soliter

    04:25 // 27. 6. 2021.

    Evo zalivam saksiju! napreDNO

  • Žive od sukoba

    04:29 // 27. 6. 2021.

    Kada naprDnjaci-politikanti ne bi okrivili nekog drugog za svoju nesposobnost! Žive od zavađivanja građana na svim nivoima! napreDNO

  • Samo posteno

    12:32 // 27. 6. 2021.

    Krajnji bezobraluk. Izgleda da za sve u ovoj zemlji pa i za vodu treba praviti blokade puteva i proteste da bi se reagovalo.
    Sramota

  • preCednik

    16:12 // 27. 6. 2021.

    Da obavestim redakciju JV da smo u Sumarkoj ulici u Pasi poljani dobili izvor.Zbog strucnosti jkp naisus trenutno je bara jer cev negde curi i izlazi u tom delu ulice.
    Zbog neasfaltirane ulice koja se vodi kao asfaltirana postacemo turisticka atrakcija sa banderama na sred puta i lekovitim blatom. Sezona je otvorena, gradjani Nisa, izvolite !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: