Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:23, 30. 1. 2012.

| Servisne informacije

Deo Niša 2 dana bez vode

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
havarija vodovod nis
arhivska fotografija

Zbog pucanja cevi magistralnog vodovoda, od nedelje prepodne južni delovi grada ostali su bez vode.

Iz JKP Naissus kažu da su ekipe stalno na terenu, da ledeno vreme otežava popravku, ali se očekuje da tokom večeri svi dobiju vodu.

PR niškog vodovoda Zoran Ignjatović kaže da kvar koji se desio juče prepodne istog dana saniran, ali da je na svega nekoliko metara odatle cev ponovo pukla.

- Verujte da naši radnici čine sve što mogu, ali je jako teško raditi na minus 10. Nije samo problem hladnoća zbog radnika, već i zbog materijala koji su maksimalno krti i pucaju veoma lako - kaže Ignjatović.

Ignjatović kaže da su tokom današnjeg dana svi kvarovi popravljeni, ali da se sistem sada veoma sporo puni vodom, kako bi verovatnoća da ponovo dođe do pucanja bila umanjena.

Bez vode je čitava druga visinska zona u južnom delu grada - Od Mokranjčeve do Ledene Stene.


I cisterne lede

Zoran Ignjatović kaže da je Naissus poslao cisterne sa pijaćom vodom, ali da niske temperature i ovde predstavljaju problem.

- Slavine na cisternama zalede za nekoliko minuta, a ako pustimo da voda curi, onda veoma brzo ostane bez vode - kaže Ignjatović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ivana n

    22:25 // 30. 1. 2012.

    svaka cast gospodine ignjatovicu, udostojili ste se da nam posle 24h date informaciju. kako vas nije sramota? pa vase radno mesto je i izmisljeno da biste davali informacije. danas ni u jednim vestima niste bili gost niti je objavljena bilo kakva informacija o tome kada ce vode biti, nama vasim korisnicima koji vas uostalom i finansiramo. svaka cast sto ste radili na minusu, ali PR sluzba vam je totalno zatajila!

  • Milica Stefanovic

    20:11 // 30. 1. 2012.

    ja se stvarno zahvaljujem radnicima koji rade na ovom minusu..svaka cast!!!ali to da je minus problem...izvinite ali sta rade ljudi u norveskoj,finskoj i svedskoj kad dodje do slicnih problema?!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: