Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:54, 14. 9. 2021.

| Servisne informacije

Dušanova i još 8 ulica u centru Niša bez vode do 17 sati

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
voda
Centar Niša bez vode do 17 sati, sela Mramor, Gornji Matejevac i Donja Tranava do 15 sati; foto: T. T.

Zbog, kako saopštavaju iz JKP Naissus, složenih radova na vodovodnoj mreži u Ulici cara Dušana u Nišu, ova i još osam okolnih ulica u centru grada biće bez vode danas do 17 sati, kada se očekuje završetak radova. Stanari pojedinih ulica u selima Gornji Matejevac, Mramor i Donja Trnava, zbog određenih radova, neće imati vodu do 15 sati.

Iz JKP Naissus su saopštili da će zbog radova, bez vode biti deo ulice Cara Dušana, Prijezdina, Pop Luke Lazarevića, Oblačića Rada, Koste Stamenkovića, Rajićeva, Učitelj Tasina, Janka Veselinovića i deo Učitelj Miline ulice.

Kako su saopštili očekuje se da do 17 sati stanari ovih ulica dobiju vodu.

Zbog kvara i popravke ulične mreže u selu Gornji Matejevac, stanari u ulicama Livađanskoj i Prosvetna, biće bez vode do 15 sati, a isto važi i za selo Mramor.

Voda na površini, potreban je iskop na više lokacija u selu Mramor. Zbog kvarova i popravke vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati - saopštavaju iz vodovoda.

Zbog kvara na priključnoj vezi u Ulici Veljka Miljkovića u selu Donja Trnava i zbog nužnog iskopa, vode neće biti do 15 sati.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mehanicar

    17:37 // 14. 9. 2021.

    A koju su to slozeni radovi? Narode ustaj ! Diz se kuko i motiko!

  • Klinton

    16:47 // 14. 9. 2021.

    Važno da je vođa sindikata sa velikim vođom stankovićem džambom markom ne suđenim menadžerom zahlebljenim u vodovod sa ostatkom svoje svite i ženom i... 10 dana na moru eeee taj i takav odlučuje sa dušana mihajlovica i dr šta će i kako će se radi i utužuje i kuj neje dobar i kako služda na informisanje ne treba da radi... I

    • Tajanstveni Alan

      19:59 // 14. 9. 2021.

      Kazi nam samo ,ko je vodja i koji sindikat ? Mada, nema razlike, svi su clanovi sns-a, gledaju samo sebe, da zaposle decu, povecaju plate, da se ogrebu maksimalno ! U manjini su predsednici sindikata, po gradskim preduzecima, sto su neokaljani, ne uvlace se direktorima i gledaju ,bar, da se prava radnika ne krse !

  • kamenko

    14:59 // 14. 9. 2021.

    Rupa kod socijalnog je prokljucala. Celi Naisus je angazovan da spasava koji kubik vode.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: